GOLF 1.6 TDI 115 PS DSG Highline Donanım Soruları


Byazici

Üye
Katılım
1 Kas 2017
Mesajlar
49
Tepkime puanı
21
Konum
Ankara
İsim
Berke
Merhabalar, forumunuza yeni üyelik oldum Kasım ayı içeride Golf 1.6 TDI Highline siparişi vermeyi düşünüyorum. Renk ve jant kafamda yavaş yavaş kesinleşmeye başladı ancak opsiyonlara daldıkça içinde kayboldum. Bazı opsiyonlar sonradan vcds gibi bir program ile açılabiliyormuş. Aşağıda belirttiğim opsiyonlara ekleme çıkarma tavsiyeniz varsa yorum yaparsanız çok sevinirim.

ergoActivekoltuklar,

Sürüş profil seçimi,( dinamik süspansiyon dan emin değilim ama bu paketi kesin düşünüyorum),

Alarm,

Kış paketi( hem bu pakette hem koltuk paketinde ısıtmalı koltuk var bir indirim olur mu?),

Discover Pro Navigasyon ( vw navigasyon ve trafik durumu ne kadar başarılı bilemiyorum sizlerin fikrine ihtiyacım var, aldığım en pahalı opsiyon değer mi bilemiyorum),

Geri görüş kamerası,

Keyless Entry,

( Panoramik cam tavan kullandığım bir özellik olduğu için düşünmedim, ikinci el de değer arttırıyor diyorlar belki eklerim ancak bütçemi daha fazla zorlayan gibi geliyor)

Arabanın üzerinden düşen ve Upgrade olan özellikler fiyatta bir düşüş yapar mı? Wireless şarj bu paketlerden birnin içinde mi ( ayrı olarak sistemde göremedim)?, virajlarda otomatik dönen far paketi için ne almalıyım şimdiden çok teşekkürler.

 
@Byazici Öncelikle merhabalar foruma hoş geldiniz., yardımcı olmaya çalışayım;

ergoActive koltuk + kış paketi her ikisini de alsanız indirim olmuyor.!

Discover Pro Navigasyon aldığınızda navigasyon bizim için aktif ama trafik durumu özelliği bizde Türkiye'de malesef çalışmıyor.! Bunun yerine 9WT opsiyon kodlu AppConnect opsiyonunu alın Mirrorlink bağlantısı ile telefonunuzun ekranını Media ekranına yansıtarak çok çok daha ucuza Navigasyona sahip olursunuz.!

Wireless kablosuz şarj ayrı bir opsiyondur

Virajlarda otomatik dönen farlar için PXB opsiyon kodlu dinamik viraj farlarına sahip "Led Mid" ön farlar opsiyonunu almanız gerekir., bu opsiyonu alınca highline ile birlikte gelen; standart "Led Mid" farlar fiyattan düşer.!

Bazı alınan opsiyonlar fiyatta daha üst versiyon bir opsiyon aldığınızda fiyattan düşer ama bu her opsiyon için geçerli değildir.! (Örnek: Discover Pro Navigasyon alırsanız Composition Media fiyattan düşer)

Detaylı opsiyon listesi ve fiyatları aşşağıdaki konuda mevcuttur inceleyebilirsiniz;




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok teşekkürler, Discover Pro yerine app connect alacağım, büyük bir harcamadan kurtardınız [emoji28]

 

Geri
Üst Alt