Yeni jant ve yaylar ile Golf 7


aaron

Üye
Katılım
12 May 2016
Mesajlar
422
Tepkime puanı
192
Konum
Zong.
İsim
Aaron
Geçtiğimiz sene makyajlı Scirocco ile gelen 17" shangai adlı jantları  satınalmış, üzerindeki bridgestone turanza er300leri satıp, Goodyear Eagle f1 assy3 takmıştım. Bridgestonelar sert lastikti, yol tutuşu iyileştirmek için iyi ısındırmak gerekiyordu sanırım, ama tatlı virajlar ile çıkılan iyi asfaltlı yollarda aracın arkasını hafiften getirmek keyifliydi. Goodyear'da bunu yapamıyorsunuz, diğeri gibi koparmak hiç kolay değil. Lastiklerden de kısaca bahsetmiş olayım.

17" shangai jantlar et: 33 değerinden dolayı spacer gerektirmeden, yeterinde tekerlek merkezlerinden dışarıda duruyor.

16" dover jantlardan bu kombinasyona geçmiştim ve aracın bir miktar yükseldiğini hissediyordum (psikolojik). Ayrıca bu jantları tamamlamak içinde yay ihtiyacı olduğunu biliyordum. Bu iki nedenle ara ara yay araştırması yapıyordum. Bu zamana kısmetmiş ve iyi olduğunu bildiğim Vogtland yaylar denk geldi ve aldım.

@Ender hocamın paylaştığı fotoğrafı burada da paylaşayım; aldığım yayları numaraları dahil, birebir aynı. Golf 7 tdi için üretilmiş yaylar.

2d33739e2c8004264d89b9f92a05c11c.jpg

 
Cok yakisikli olmus. Vogtland icin konfordanda bahsedermisiniz. 

 
Taktırdığım ustam baştan beni baya korkutmuştu; seke seke gezersiniz, araçta trim sesleri artar demişti. Hiç korktuğum gibi olmadı. Aşırı olmayan bozukluklarda konfor kaybı çok az. Daha derin bozukluklara  denk gelmedim henüz ama tabi ki orjinalleri kadar konforlu olmayacak, sert geçişler olacaktır. 

 
Bu jantları sciroccoda da çok beğeniyordum,bizim arabalarada çok yakışmış gerçekten.

Mükemmel sade ve gösterişli olmuş çok beğendim.

 
HAyırlı Olsun @aaron Harun Hocam. Son Derece Güzel bir Kombinasyon yapmışsınız.Aracın Spor Yaylı olduğunu hatırlayıp ilk bir ay dikkat ederek kullanmakta fayda var. daha sonrasına alışıyorsun zaten. Görüntü 10 numara olmuş. Basıklık ve duruşu son derece güzel. Biraz konfor kaybı  yaşansa da bu hoş Duruş karşısında olsun varsın diyor insan :)  

Selamlar Zonguldak ' a umarım birgün yolumuz düşer  :'(

 

Geri
Üst Alt