Herkese Selamlar


Ömer Arslantosun

Yeni Üye
Katılım
18 Eki 2017
Mesajlar
16
Tepkime puanı
8
İsim
Ömer
Merhaba arkadaşlar adım Ömer istanbulda yaşıyorum.En son ford aracım vardı onu sattım.Şimdi Golf 7 1.2 cft dsg  düşünüyorum.Arabayı almadan önce aranıza katıldım.Ve aklıma takılan soruları sizler ile paylaşmak fikir almak istiyorum.

 
Hoşgeldiniz hocam. Forumdanda araçlarını satanlar var. O konularada gözatabilirsiniz.

 
Hoşbulduk.Ben denizciyim yani 6 ay denizde çalışıyorum 3 ay karada yatış modundayım eski arabamı 2 sene de anca 3bin km yapabıldım. Mantıksız mı araba almam onu düşünüyorum.

 
Hoş geldiniz. Hiçbir sorunuz bu forumda yanıtsız kalmaz :)

 
Hoşgeldiniz. Tavsiyem eğer 6 aylık süre içerisinde araba ile ilgilenen kimse olmayacaksa veya yeterince ilgilenemeyecekse araba ile birlikte bir garajınız da olmalı. 

 
Açık kapalı garajımız var 6 ay içinde sadece 10 günde bir arkadaşım gelip aracı çalıştırıp iki tur atıyor öncedende öle yapmıştık.Yani araba aslında çok lazım yaşlı annem var onun içinde iyi olur.Şuan güncel golf 7 1.2 veya 1.4 tsı dsg satılık araç varmı bildiğiniz 

 
Maksimum bütçeniz, donanımlar, sunroof vs. istediğiniz şeyleri söylerseniz daha net atışlar yaparız hocam. Satılık araç çok :D  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Golf 7 1.2 veya 1.4 tsı dsg 50bın km civari comftlıne yeterlidir.sürüş konfor paketi felan varsa iyi olur.Bütçem 70-80bin arası.

 
Golf 7 1.2 veya 1.4 tsı dsg 50bın km civari comftlıne yeterlidir.sürüş konfor paketi felan varsa iyi olur.Bütçem 70-80bin arası.
Aramıza hoşgeldiniz Hocam. 

2013 Model 23binde dsg 1.2tsı cam tavan, dijon jant, basic bi xenon farlar, sürüş konfor paketi ve ışık paketi(yanlış yazmış olabilirim adını) var. 83750 istiyor ancak indiririz eğer düşünürseniz. Sivas'ta bir arkadaşımda araç. 

Edit: Renkli yol bilgisayarı ve %65 karartılmış arka camlar da mevcutmuş orjinal. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler ilginize ben sıgortası kaskosu ıcınde o fıyata ayarlamam lazım.Yoksa açız :D

 

Geri
Üst Alt