Galericiler sarı siteyi boykot ediyor


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,763
Tepkime puanı
8,294
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Galericiler sarı siteyi boykot ediyormuş. Bence gereksiz bir boykot. Sarı site dışında Türkiye'de araç satmak oldukça zor. Birde tabi galericilerin çakal çukul işlerinide işin içine katarsak galericilerin bu isyanı komik olmuş :D  

22154705_10155289375412851_4405083867405144439_n.jpg


 
Etme bulma dünyası bu milletin zihnine boya kavramını zehirini kendileri soktular! Şimdi sinek avlıyorlar! sen git boyalı araba diye milleti inim inim inlet., şark kurnazlığı yapıp sürtmeden kaynaklı boyanmış araca bile ağır hasarlı muamelesi yap, kendi ahlaksız çıkarları için aracın fiyatını hiç et.! Böyle yapa yapa insanları aldatarak yıllarca bu şekilde servet kazandılar.! Şimdi rüzgar tersine döndü hiç üzülmüyorum hak ediyorlar! Yıllarca boya yüzünden  yaptıkları haksız kazançlar ve ahlaksızlıkların bir bedeli olmalıdı dimi..?? 

Avrupa'da arabanın değeri düşmesin diye sağı-solu çizik içinde dolaşıp bir de bu şekilde satmaya kalkarsanız ciddi makara yaparlar., onlar için boyalı araba diye bişey yoktur! Boyası bakımlı olan ve olmayan araba vardır ., çizik hasar varsa boyanır onlarda mantık budur! Doğrusuda budur., 

Ev sahibi olan insanlar evlerine tadilat yaptırsa evin değeri düşer mi yoksa değeri mi artar.?  fırsatını bulsalar emlak sektörüne de girip utanmadan bunu da yaparlar.. afişe bak yahu inanamıyorum iğneyi başkasına batırınca sorun yok kendilerine batıca batınca ciyak ciyak yandım anam diye bağırmaca., insanın yüzü kızarır da biraz utanır! Bunların yüzü kösele olmuş yazık., 

Dürüst satıcı yok mu elbette içlerinde var ama çürük elma misali namuslu esnafında suçu yokken hakkı gidiyor ne diyim bilmiyorum...

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@forzaGilles Tamamen katılıyorum hocam. Birde bu çakal galericilerin en çok bulunduğu yer olan Bağcılar galericiler sitesindekiler yüzünden sarı siteye girdiğimde Bağcılar konumundaki araç görünce direkt kapatıyorum ilanı. İnsanların güven duygusunu bitirdiler maalesef. 

 
Yaklaşık 3 ay önce babamın Konya’daki galericilerden araba bakma ısrarı üzerine o civarlarda araba bakıyorduk. Tesadüfen bir benzinlikte tanımadığım uzaktan bir akrabamız ile karşılaştık. Babam bu kişinin oto galericilik yaptığını söyledi ve araç alımı konusunda kendisine danışmak istedi. Bu abimiz ise aynen şöyle cevap verdi. “Burada çok pis işler dönüyor. Ben bu işi bıraktım. Hak hukuk kalmamış. İnsanları kandırıyorlar. 60 liralık arabayı satmaya geldiğinde senden 40’a almaya çalışıyorlar, arabayı kötülemek için kırk takla atıyorlar. İş kendileri satmaya gelince onların arabasından iyisi yok iddiasında oluyorlar. Böyle esnaflık olmaz olsunlar. Sakın buradan araba almaya kalkmayın. Sahibinden temiz bir araba bulmaya çalışın.” Diyerek bizi uyardı. Kendisinin de bu işi bıraktığını yalnızca benzin almak için petrole geldiğini söyledi.
Bu işin içinde bulunmuş bir insan böyle söylüyorsa daha ne denilebilir ki ?
Temiz, dürüst kalmaya çalışanlar mutlaka vardır. Onları tenzih ederim. Ama hepimizin bildiği gibi Türkiye genelinde durumlar böyle maalesef. İnsanlarda birbirine güven kalmadı. Çamurluğu boyanmış araba sahibi arabam çöp oldu artık satılmaz psikolojine giriyor. Buna kimlerin sebep olduğu belli.

 
Bu boykotun amaci senelik uyelik ve ilan parasini sahibinden.com un her galeriden kafasina gore fazla ve farkli ucret almasi. İlan fiyatinin ve senelik dukkan ucretin dusmesini istiyorlar. Yanlis anlasilmasin.

 
Eski arabamın çamurluk ve tamponlarında park ederken yaptıgım yüzeysel çizikler vardı 3 sene öyle kullandımki satarken adam bana boyalı muamelesi yapmasın diye.Satarkende adama gösterdim kardeşim bak çizikler bunlar eğer alacaksan kaskodan yaptırayım öyle teslim edeyim diye.Adamda hayır böyle kalsın boyanmasın dedi .Çizikleriyle kullanmaya devam ediyor.Piyasa bunu gerektiriyor yapacak birşey yok.

 
Bu arada galericiler demişken bugün şuana kadar gördüğüm en fantastik sarı site ilanına denk geldim. Her önüne gelenin galerici olduğu ve çoğu galericinin de işini adam gibi yapmadığının en büyük kanıtıdır bu ilan. :)  Başlığa 1.5 Tdi yazmışlar, hadi neyse klavyeden yanlış girilmiştir dedim. Sonra araca bakayım dedim, araç Midline Plus fakat Highline kategorisinde açılmış. Hadi belki o da yanlışlıkla seçilmiştir diyerek ilan açıklamasına girdiğimde herşey anlaşıldı. İlan açıklamasını direkt olarak başka ilandan kopyala yapıştır yapıp aracı Highline zannettikleri için MK7 bile değil MK7.5  kasanın Highline özelliklerini girmişler. Cidden yazık, bilmeyen insanları kandırıyorlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tapancidan-satilik-1.5-tdi-highline-golf-492674348/detay

 

Geri
Üst Alt