makyajlı golf 7 kullanıcıları


kdr

Üye
Katılım
22 Ağu 2017
Mesajlar
70
Tepkime puanı
31
İsim
kadir
arkadaşlar makyajlı kasa golf 7 lerin ön ve arka tamponlarına uygulanacak modifiye malzemeleri çıktımı bilgisi olan varmı, hayalet göstergenin özellikleri veya gizli özellikleri mevcutmu konuda bilgi sahibi olan yada yaptıran arkadaşlar varsa bize yardımcı olsunlar.

 
Ben bendeki kabloyla denedim golf 7 de olan ozellikleri acabliorsn dediler ama olmadi kablo uyusmadi yeni ozellik warsa bilen iyi olur uygulanirsa


 
makyajlı golf 7 lerle ilgili bilgi alışverişini önerileri kullanım ve özelliklerini burda topluyalım faydalı bilgileri. 

makyajlılar için halen modifiye ürünleri cıkmamış sanırım çok araştırdım denk gelmedi bana tamponlarda ne gibi oynama yapılabilir. gerçi oynama yaptıkları için makyajlı olmuşta işte insan oglu hep daha fazlasını sorar :)

 
Merhaba arkadaşım bende genel olarak araştırıyorum fakat yeni çıkan bir şey bulamadım henüz.

Bende geçtiğimiz hafta yeni bir golf araç sahibi oldum...

Bulabilirsem burada paylaşırım.

 
Dış taraf için özel bir durum olmaz zira makyajın amacı üretim bandında minimum değişiklik ile aracı yenilemektir, tampon tırnakları vs aynıdır zaten, yapabileceğiniz değişiklik makyajlı r-line tampon eklemek olabilir, Volkswagenim'e bakarsanız uyumlu aksesuarlarda etekler vs de var görülüyor. İç mekan için de önemli bir değişiklik yok, orası için de eski aksesuarlar uyumlu.

Vagcom için iletişime geçin isterseniz.


 
1.4TSI 125Hp Highline ile ben de aranıza katıldım  :'(

vag-com spoiler ve marşpiyel yapmayı düşünüyorum, tavsiyeler ve önerilerinizi rica ederim.

ilk yakıt deneyimim; 1 dolu depo 300km. uzun yok gerisi ş.içi (istanbul) olmak üzere 800km. yaptım, daha önceki golflerimin hepsi dizeldi ama artık dizele binmem diyorum :mad: , ortalama yılda benim gibi 13-15.000km yapana için de aynı şekilde tavsiye ederim.

IMG_2888.JPG

IMG_2918.JPG

 
@qoqsalus

Değerli Hocam 

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz 

Hayırlı uğurlu olsun 

 
Hayırlı olsun Renk süper aynı bayiden almışız

 
çok teşekkürler.

ön ledlerin teki yanıyor, çiftini yazılım ile açabiliyor muyuz yoksa bir üst led paketinde mi geliyor
 Hepinize hayirli olsun tekrardan bende su on ili ledi acma konusu merak ediorum actirinca daha sik durar farlar bilgisi olan varsa com seviniriz.

 
 Hepinize hayirli olsun tekrardan bende su on ili ledi acma konusu merak ediorum actirinca daha sik durar farlar bilgisi olan varsa com seviniriz.
Böyle birşey mümkün değil far değişimi gerekir malesef.
 
arkadaşlar ses yalıtımı konusunda heleki pedalların alt kısımlarındaki titreme ve yolu olduğu gibi hissetme konusunda sıkıntı yaşayan başka arkadaşlar varmıdır. ve bunun için ne yapmak lazım ciddi şekilde boşta kalan ayağı koyduğumuz yer sanki titreşim mevcut ve yolu çok hissetirior.

 


Geri
Üst Alt