Garanti Uzatma Hakkında


Abormen

Üye
Katılım
17 Eki 2015
Mesajlar
125
Tepkime puanı
13
İsim
Ahmet
Merhaba dostlar;

golf 1.4 manuel aracımın garantisi bu ayın sonunda dolacak. Garanti uzatma 1 yıl 950 lira 2 yıl 2200 lira civarında sanırım. Ne önerirsiniz. İstediğimiz zaman son verip kalan parayı alabiliyormuşuz. Araca 1-2 yıl daha binecek gibiyim. Ne dersiniz.

 
Ben de kredi faizi düşüyor diye 2+2 garanti yapmıştım.Pismanmiyim? evet &:  aracın 2 yılı doldu seneye +2 yıl başlıyor iptal etme durumu varsa iptal edicem.bu konuda bilgisi olan varmıdır.

bu arada araç manuel.

 
Ben de kredi faizi düşüyor diye 2+2 garanti yapmıştım.Pismanmiyim? evet&: aracın 2 yılı doldu seneye +2 yıl başlıyor iptal etme durumu varsa iptal edicem.bu konuda bilgisi olan varmıdır.
bu arada araç manuel.
Kredi kapandığı an iptal edin hocam
 
bence yaptırın..

bazen iyi niyet garantisine sokup işinizi görüyorlar ama işçilik alabiliyorlar..

sonuçta iyi niyet garantisine sokmaz iseler elinizde bir argüman olur. şikayet eder bastırır bir şekilde yaptırabilirsiniz.

kısaca +2 yıl garanti uzatımı yaparsanız. 

yılda 2 kez bakıma gittiğinizi düşünürsek artı birde garanti uzatma parası ortalama cebinizden 4000-4500 TL para çıkar.

gidip dışarı da bakımlarını yaptırırsanız yaklaşık 1500-2000 TL cebinizden para çıkar..

bu +2 yıl boyunca 2500 TL Civarında bir parayı riske atıyorsun..

her şey olabilir. karşına çıkabilecek ufak bir sorunla bile parasını çıkarabilir.

bi yerinden ses gelmeye başladımı servise gitmekten korkmazsın..

sn bilirsin..

 
Aracı Şanzumanı DSG olan arkadaşlarımıza Şiddetle öneririm.

Aracı Şanzumanı Manuel olanlara Tavsiye ederim.

Herkesin görüşüne saygı duymakla birlikte ; Kendi aracımın Garantisi 2+2 şeklinde idi ve Normal garanti bitiminin ardından   Bi xenon U LED farlar, ön Amartisörler ,Kavrama Değişimi, Devirdaim Su pompası vb dahil neredeyse 10 bin tl lik işlme yapıldı Bedelsiz Garanti Kapsamında. Ben çok Faydasını Gördüm bu konuda. Arac Garanti uzatmasını Bir nevi Kasko gibi düşünebilirsiniz. 

Keşke Bu Haklara Bazı marka otomobil firmalarının sağladığı gibi En az 4-5 yıl garantili Araçlarımız olsa da uzatma eksiltme işleri olmasa. iyi forumlar dilerim.

 
Merhaba arkadaşlar; +2 garantiyi özellikle dsg şanzuman arçlara şidetle tavsiye ederim çevremde dgs şanzumana sahip 2 kişi vardı birinin uzatılmış garantisi olmadığı için 5bin gibi bir para çıktı cebinden diğeri ise uzatılmış garantiden değiştirildi hiç bir ücret alınmadan şahsen arcımada yaptırdım yarın öbür gün aracı satsam dahi belli bir kesinti ile paramı iade alıcam yada satışını yaptığım tarafa devredicem 2110 tl durumu olan için çokta büyük bir mevla değil bence iyi forumlar.

 
Kararsız kaldım arkadaşlar; aslında titiz bir kullanıcıyım ama elektronik ve mekanik cihaz ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Parayı boşa verecekmiş gibi geliyor ama bir sorun çıktığında da iyiki yaptırmışım diyeceğim. ???

 
@Abormen bu sorunun cevabı sizde Ahmet hocam... Burada "yaptırma, kesinlikle yaptırma" diyenler, garanti bittikten sonra çıkacak masrafları kendi cebinden karşılamayacaklar tabi ki. O sebeple aracı daha ne kadar kullanıp kullanmayacağınıza göre bir hesap kitap yapıp öyle karar verin. DSG söz konusu olsaydı, mutlaka yapılması gerekirdi. Ben geçtiğimiz hafta 3.200 TL ödeyerek garantimi 2 yıl uzattım. Keşke ilk sahibi aracı alırken uzatsaymış, yüklü masraf oldu benim için fakat TSI araçla 4 ayda 8.000 km yol yaptım, keyifle kullanıyorum ve en az 2-3 yıl daha kullanmak istiyorum. Kafam rahat olması için garantisini uzattım. Size de tavsiye ederim...

 
Bende 1.2 tsi dsg aracımin garantisi ni 900 civarı ücretle 1 sene uzattım. Sorun olmassa boşuna niye uzattım diyorsun ama sorun çıkınca iyiki yaptirmisim diyeceksiniz. Kasko gibi düşünün

 

Aracımı alırken 2+2 şeklinde garantisini uzatmıştım. 2. yıl sonunda aracımı satarken sadece bir iptal dilekçesiyle ödediğim tüm tutarı geri aldım. Eğer uzun yıllar binmeyi düşünüyorsanız uzatmanızı tavsiye ederim. Kullandığımız araçların en basit parçası bile olsa ucuz değil. 

 

Geri
Üst Alt