Dolu sonrası Cam Değişimi ve Servisin Hatası


diablo

Üye
Katılım
1 Tem 2016
Mesajlar
76
Tepkime puanı
5
İsim
Canberk Ege
Merhabalar, 

29 Haziran Perşembe günü akşam üstü Istanbul'da ki dolu faciasıyla park halindeki Golfümün ön camı kırılmıştı. Akşamına cam değiştirirken dikkat edilmesi gerekenler diye google da arattım ve cam değişimi esnasında tavan döşemesinin zarar görebildiğini hatta kesildiğini okudum. Ertesi gün Tamaş yetkili servise gittim ve hasar danışmanına ısrarla bu hatalardan bahsettim. Crvap şu şekilde oldu;'' biz burada motor değiştiriyoruz cam çocuk oyuncağı'' şöyle ki onun da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum tabi ki. Kimse istemez böyle bir olay yaşansın ama olay niyette bitmiyor maalesef. Bugün aracı teslim almaya gittim ve baktığım ilk yer tavan döşemesi oldu. KEsilmiş ve hasar görmüş. Sonrası binlerce özür ve tavan döşemesi değişimi oldu. Cuma günü bırakacağım aracı. Olabilecek hatayı önceden öğrenip buna göre uyarı yapmış olmama karşın hala aynı hata yapıldı. En çok koyan da bu oldu. Ben özellikle camı yapılan diğer kişilerin de buna dikkat etmesi gerektiğini hatta bir çok kişinin farkın da bile olmadığını düşünüyorum. Konsolun içine kadar kafayı sokup yukarı bakınca gözzüküyor çünkü. 

WhatsApp Image 2017-08-01 at 14.01.03.jpeg

 
Geçmiş olsun hocam. En azından servisin özür dileyip tavan döşemesini değiştirmesi iyi haber.

 
Tamas rezil bir servis. Daha önce ben de sorun yaşadım.

 
Servis olarak istanbulda en iyisi hangisi?

 
Tamas rezil bir servis. Daha önce ben de sorun yaşadım.
Ne gibi bir sorun yaşamıştınız rica edersem belirtir misiniz ?   

Geçmiş olsun Hocam. :)
 Teşekkür ederim. Umarım kimsenin başına gelmez.  

Geçmiş olsun hocam. En azından servisin özür dileyip tavan döşemesini değiştirmesi iyi haber.
Eh. Aslında bir arteonlarını almak isterdim. Hediye niyetinde.

 
Servis olarak istanbulda en iyisi hangisi?
En iyisi hangisi bilmiyorum fakat Çekmeköy Özön de 2 kere servise girdi aracım, çok memnun kaldım. Elif Şekerci hanım çok ilgili alakalıdır, Teb Emre Tokel derseniz tanır beni. Her türlü yardımda bulunur. Bunun dışında Doğuş Oto ve Erel de iyi diye biliyorum.
 
Çok geçmiş olsun hocam. Servisler gerçekten aşırı derecede reziller. Bursa doğuşta geçen sene passat için sorun yaşadım kavga çıkarttım polis filan geldi o derece siz yine şakın davranmışsınız

 
Erel Şükrü Saraçoğlu altında ki değil miydi? Bir kaç kişiye sormuştum hiç memnun değillerdi. 
Stadın aldındaki butik showroom orada servis bölümü yok hocam., Esas büyük yerleri Maltepe de..

 

Hocam krom pedal setindeki fren pedalı koltuğun altındaydi ve araç ile 30km yol yapılmıştı.
göz göre göre aracı kullanmışlar yani. bana 1 km bile oynamıycak dendi. Hakikaten oynamadı. Çok kötü bir tecrübe olmuş. Kurumları bütün olarak değerlendirmekten ziyade içinden ayrıştırmalıyız bence. İyi usta iyi danışman iyi servis elemanı olduğu sürece problem yok. Ben Tamaş'ı 7 yıldır biliyorum. İnişli çıkışlı grafikleri var. Tabi kesinlikle şikayet olarak yansıycak kendilerine. Aracı Altur'dan almıştım. Daha profesyonel gelmişti ama dediğim gibi ben bu kanıyı sadece bir satış danışmanıyla konuşmamdan çıkarıyorum. Belki kalan satış danışmanları rezalettir. Aynı şey tamaş için de gerekli. Belki bir tane usta çok kötüydü bana denk geldi geri kalan ustalar motoru eksiksiz  değiştiriyordur :D  Nihayetinde dilim yandı.  

 

Geri
Üst Alt