YENİ GOLF TAVANA FOLYO KAPLAMA


Sıfır araca yazık edersin hocam şahsi fikrimdir ama şöyle bişey yaptıracaksan yok demem
71517d1c4ba6fdfad88b3e43b70a9fc3.jpg


 
Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 20 gün önce yeni golf alarak araştırmalarım sonucu bu foruma denk geldim ve üye oldum. Forumlar bana pek bir itici geldiği için sanırım hiçbirinde üyeliğim yoktu ki golf alıp bu foruma üye olana kadar. Gerçekten burda ki arkadaşlık samimiyet ve seviyeli sohbetleri görünce şaşırmadım desem yalan olur. Ara sıra bazı forumlardaki yazışmalara denk gelmiştim hondacılar vw cilere onlar seatcılara ve daha bir sürü araç sahipleri diğer araç sahiplerine hakarete varan şeyler söylediklerine tanık olmuştum. Golfün daha bu ortamlarda nasıl sahipleri olduğunu görünce binmeden , tam anlamıyla kullanmadan nasıl elit bir araç olduğunu gördüm. Eskiden c sınıfı bir araca (mercedes-audi-bmw hariç) bu kadar para verilmemesi gerektğini düşünür ve savunurdum. Ta ki geçtiğimiz 1 yıl boyunca bmw f30 kasa kullanıp hayal kırıklığına uğrayana kadar. Satmaya karar verdikten sonra onlarca arabaya baktım sıfır almayı kafaya koydum ama fiyatlar uçmuştu çoktan ve alacağım arabada bmw den kötü olmamalıydı. Yorumlar forumlar test videoları vb herşeyi izledim okudum ve araştırmalarım sonucu limitimi biraz aşsa da golf almam gerektiğine inandım ve Allah nasip etti çok şükür. İstanbuldan aldığım kırmızı renk 1.6 tdi dsg highline aracımı yaşadığım şehir amasyaya kadar yaklaşık 700 km kullandım ve doğru karar verdiğimi anladım. Gerek konfor gerek yakıt gerek yumuşaklık ve malzeme kalitesi bmw f30 a göre çok üstün geldi bana (f30 2.eldi ama daha 4 yaşında bir aracın koltukları sökülmemeliydi trim sesi o kadar fazla olmamalıydı bence) golfün ona göre eksiği bagaj ve performansı ama zaten yakıt için ve yollar yüzünden basma şansım pek olmuyordu. Nerden nereye geldi konu
emoji2.png
ben aslında bişey sormak için başlık açmıştım ama belki golf düşünen arkadaşlara bir faydası olur yazdıklarımın. Kısaca bir fikir istiyorum sizden gerçi eren kardeşim biraz fikir verdi ama hala kafam karışık. Aracımı hem beklemek istemediğim için hem de zaten çok üst limitlere çıktığımdan dolayı daha fazla çıkamayacağım için cam tavansız almak zorunda kaldım ben de şimdi yarıya kadar folyo kaplatmayı düşünüyorum. İnternette gördüm aslında gayet iyi görünüyor ama bana handikapları olur mu? tavsiye eder misiniz ?yardımcı olursanız sevinirim Saygılar..
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin , folyo kaliteli olursa hiç bir sıkıntı olmaz diye biliyorum. Tabi deneyen arkadaşımız var müsait olunca bilgi verir @mehmetmert

 
Öncelikle dostlar arasına hoş geldiniz. Kesinlikle kapatmayın derim. Çünkü cam tavan olmadığı belli olacak.
Şöyle bir senaryo düşünün.
Arkadaş: oooo cam da mı var?
Siz: yok kaplama o.
Arkadaş: niye kapladın ki ?
Siz: cam tavan görünümu vermek için :/

Hoş değil bence. Onun yerine aksesuar alınabilir

 
@Şükrü Eren Adıyeke Yarım cam tavan kaplaması bana da samimi gelmiyor ancak siyah tavan görünümünü seviyorsanız golf gti clubsport gibi komple siyah tavanı tercih edebilirsiniz. Kendi aracıma bir dönem uyguladım bunu, resimleri aşağıda ekli. Bu şekilde bi kaplama araçta var olan spoilerı da ortaya çıkarıyor, insanlardan spoiler mı taktırdın arabaya yorumunu bile aldım.

Dosya_000 (1).jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Beşiktaş1903 bu araç bir dönem bizim okuldaydı ve inanılmazdı, gözle resminden bile güzel görünüyordu ancak sahibi söktürmüş sonradan.

 
Öncelikle Aracınız Hayırlı olsun ve Tekrardan Hoşgeldiniz aramıza :)  

KAplama işine bende karşıyım  hocam. ( Lakin içinizde uhde kalmış ise cam tavan opsiyonu bunu söndürmek adına kısa bir süreliğine takabilirsiniz folya işini) Beyaz araç üzerine bir Arkadaşımız Yaptırmıştı  Çok uzaktan cidden cam tavan gibi gözüksede yakından hiç hoş gözükmüyor üstelik biz samimiyet çerçevesinde çok da takılırdık arkadaşımıza bundan dolayı. işin şakası bir yana hem boya farklılıkları için hemde yapıştır söktür uğraş çabası düşününce gereksiz olduğunu düşünüyorum bu benim fikrim diğer görüşlerede saygı duyarım. Sonuçra araç sizin istediğinizi yaptırmakta özgürsünüz. Selam ve saygılarımı sunarım Ender Hoca. :'(

 
Ben kaplattim, aslinda ben beyaz aracta siyah tavan seviyorum dikizden veya tam karsisindan bakildiginda cok guzel gozukuyoe

Komple kaplatinca polisle falan ugrasmak istemedim cift renk olmus ruhsatta sadece beyaz yaziyor...vs demesin diye

80lira gibi bir ucret verdim zaten, sıkıldığımda soker atarim.Benim onden baktigimda jantlarim,aynalarim,marspiyelim ile olan uyumu hosuma gidiyor.

Sunroofu ac diyenlerede gozluk kabinin tusuna basiyorum :)  Saka bir yana samimiyetten ziyade size bagli , sevmezseniz soker atarsiniz giden 100 liraniz olur :)  Fikir vermesi acisindan boyle benimki , golften anlamayam anlamaz kolay kolay folyo oldugunu

IMG_8623.JPG

IMG_8624.JPG

IMG_8625.JPG

IMG_8739.PNG

 
Hocam gönlünüzde varsa kaliteli bir folyo yaptırabilirsiniz. Folyoda ucuza kaçmayın yeter. Ha bana sorarsanız ben olsam yaptırmazdım. Ayrıca f30 sizin için neden hayal kırıklığı oldu? İleride f30 a geçmek isteyen biri olarak golf ile arasındaki uzun dönem kullanıcı yorumunuzu merak ediyorum.

Saygılarımla.

 
Hocam gönlünüzde varsa kaliteli bir folyo yaptırabilirsiniz. Folyoda ucuza kaçmayın yeter. Ha bana sorarsanız ben olsam yaptırmazdım. Ayrıca f30 sizin için neden hayal kırıklığı oldu? İleride f30 a geçmek isteyen biri olarak golf ile arasındaki uzun dönem kullanıcı yorumunuzu merak ediyorum.
Saygılarımla.
Hocam ben 1.16 ya geçtim. Beklentiye göre hayal kırıklığı mümkün.
Golf iç mekan ve sundukları ile çok güzel bir araç. Standart kullanıcı için herşeyi sunuyor.
Ben güç ve arkadan itiş için geçtim ve aradığımı buldum.

Kol dayamanin yukarı hareket etmemesi bile başlı başına eksi mesela.
 
Hocam gönlünüzde varsa kaliteli bir folyo yaptırabilirsiniz. Folyoda ucuza kaçmayın yeter. Ha bana sorarsanız ben olsam yaptırmazdım. Ayrıca f30 sizin için neden hayal kırıklığı oldu? İleride f30 a geçmek isteyen biri olarak golf ile arasındaki uzun dönem kullanıcı yorumunuzu merak ediyorum.
Saygılarımla.
Hocam eğer sadece performans isterseniz hiç düşünmeyin alın derim 200 ü ne zaman geçtiniz anlamıyorsunuz. Ama onun dışında adının arabası değil bence. Bendeki sportline paketti bi-xenon sunroff dışı da donanımı çok yetersizdi klima manuel müzik sistemi çok kötüydü hız sabitleyici zaten yok araç çok sertti çukurlardan kaçmaktan yorulmuştum trim sesi çok fazlaydı ve alt takım arızaları çıkıyordu bazen hiç ısınamadım 1 sene de sattım çok bmw den inip golf e mi bineceksin diyen oldu ama kimseyi dinlemedim ve çok şükür doğru karar vermişim donanım yumuşaklık konfor artık çok daha iyi [emoji6]
 
Hepinize teşekkür ederim cevap verdiğiniz ve fikirlerinizi söylediğiniz için sanırım yaptırmayacağım [emoji106]

 
Aracınız hayırlı olsun, Güle güle kullanın.

Benim gibi f30 hayranı biri için çok şaşırtıcı bir durum. Arkadan itiş, yol tutuş, 180 hp dizel, sürüş zevki vs. Dahası BMW.

E90 M paket olanlar bile hala heyecanlandırıyor. Hatta 2 ay önce aracımı almadan neredeyse 2012 model bir araç alıyordum,  Garanti dışı kalmış ve evveliyatını bilemediğim bir BMW'nin başımı ağrıtabileceğini düşünüp son anda tekrar Golf'e yöneldim. Sıfır Golf'ün tadı da ayrı be,  ilk 2/3 hafta kokusuna bayılıyorum.

Tekrar hayırlı olsun. :'(

 

[mention=670]Beşiktaş1903[/mention] bu araç bir dönem bizim okuldaydı ve inanılmazdı, gözle resminden bile güzel görünüyordu ancak sahibi söktürmüş sonradan.
Çok güzel gerçekten neden söktüğünü bilmek isterdim. Cesaret işi ben bir ara kafaya koymuştum
8f5eb421053e0e66cf49d6fc01af4acf.jpeg
böyle bir şey istiyordum hatta
 

Geri
Üst Alt