Far kumadası altı göz ve kol dayama içi kadife kaplama


Kaaan95.ky

Katılımcı Üye
 
Katılım
10 Şub 2017
Mesajlar
509
Tepkime puanı
322
Konum
İzmir
İsim
Kaan
Araçlarımızda torpido gözü içinde ve kapıların içindeki yükleme alanlarında püskürtme kaplamalar var, ancak passat'ta far kumandası altındaki gözlerde ve kol dayama içinde olan püskürtme yumuşak malzemeler bizim araçlarımızda yok içleri çıplak plastik. Bu durum beni epey üzüyordu, golf gibi sınıfının yaratıcısı bir araca yakışmayan küçük ama üzücü detaylar. Neticede çözümün kadife folyoda olduğunu gördüm, tabii ki fabrikasyon püskürmeler kadar iyi olamaz yine de konulan malzemelerin ses yapmasını önleyecek yapıya büründü. Far kumadası altı gözde çalışma alanı epey kısıtlı, sökülerek yapılması halinde epey iyi sonuçlar doğar.

IMG_3183.JPG

IMG_3184.JPG

IMG_3185.JPG

IMG_3186.JPG

IMG_3188.JPG

 
Malzeme güzelmiş hocam. Nereden temin ettiniz? İşçiliğinizde güzelmiş hiç sonradan yapıldığı belli değil..

 
Malzeme güzelmiş hocam. Nereden temin ettiniz? İşçiliğinizde güzelmiş hiç sonradan yapıldığı belli değil..
Dcfix diye bir Alman markası var hocam bu folyoların en kalitelisi o, ben folyo sepeti diye bir siteden almıştım, 28 lira gibi bir şey  olması lazım. O kötü çıplak plastiği kapatınca 28 lira hiçbir şey kalıyor, boyutu epey yeterli artan folyoyla bir bu kadar malzeme daha kaplanır. Aklımda yarına arka kol dayamanın arkasındaki bagaja ulaşım yerinin ön tarafını kaplamak var, belki bardaklıkların yanını da kaplayabilirim. Malzemenin kir, toz tutma gibi bir yapısı da yok tavsiye ederim, hissiyatı da epey güzel. 

 
Bu arada ekleyeyim eğer yapmak niyetiniz varsa en kolayı makul boyutta kağıt kesip kağıdı köşelere yerleştirdikten sonra kağıtla çizip kalıp çıkarmak, ondan sonrası kolay zaten esas mesele kalıp çıkarmakta, bu kalıp kol dayamada çok kolay oluyor ama far altı gözde epey zor. Alan kısıtlı ve girinti çıkıntı çok fazla. 

 
Hocam link yollama şansınız var mı aldığınız ürünün

 
Güzel bi çalışma elinize sağlık.dediğiniz gibi o küçük gözü söküp kalıbını çıkararak tek parça halinde kaplasak daha güzel olabilir.daha bugün sabah ruhsatı o küçük gözden alıp yan çekmeye koydum ses yapıyor diye

 
Elinize emeğinize saglik Hocam cok hoş bir calisma olmuş. Tebrikler bunlar gosteriyor ki aracınızı severek kullaniyorsunuz. selamlar saygilar.

 
Koltuk altı çekmece içleri de çok güzel kaplanır bu malzeme ile [emoji106]

 
@Kaan95.ky Hocam elinize sağlık çok mantıklı bi işlem olmul
Bej rengi torpido ve kolçak altı için de acaba renk siyah mı yoksa kahve mi seçilmeli ?

 


Geri
Üst Alt