Stage 2 + Pops&Bangs ECU Upgrade


Hayırlı olsun, stage 2 yaparken fazladan neler değişti ?

 
Olmamis kardes. Kusura bakma ama failed :)

 
Gaz bırakırken gelen ses çok yapmacık mi bana mi öyle geliyor

 
@Utku Lekesiz Sağolun hocam. Yazılım downpipe ile uyumlu hale geliyor. 135-140 beygir bandına çıkıyor araç.

@Balistique Bakmıyorum abi senin görüşün. 

@yusuf Abi canlı dinlemeni şiddetle tavsiye ederim denk gelirsek. 

 
Yakıt tüketimi ne oldu? Meraktan soruyorum.

 
Güle güle kullan Mete'cim, çok güzel olmuş. 

 
@Altuğ Tüketimde yakıt tüketimine yönelik kullandığımda 5.3, performanslı kullanımda 11 lt gördüm.

@DumanG Sağol abim cuma gidiyoruz dimi ?

 
Fotoğrafınız çok güzel çıkmış, epey de güzel ses almışsınız ancak bana kalırsa biraz uzun süre patlamaya devam ediyor. Egzozdan çıkan her türlü patlama sesi benzin karışımının fazla zengin olduğu anlamına gelir, EGT değerlerini kontrol ettirdiniz mi ?. Bir çeşit anti-lag yazılımı atmışlar ancak bu yöntem turboyu çok hızlı yıpratıyor (gerçek anti-lag sistemlerinde 1-2 ayda stock turbo yiyen oluyor), yazılımda patlamaya sebep olan kısmı kısarsanız motor ömrü ve yakıt tüketiminize yardımcı olacaktır. Birde aracı uzun süre veya sert kullandıktan sonra 30-60 saniye turbonun soğuması için rölantide bırakmayı ihmal etmeyin :)  

Yaptığınız yazılım yabancı forumlarda downpipe ve intercooler eklendikten sonra stage1+ olarak geçiyor genellikle, arabayı satmayacağım belli olursa bende düşünüyorum. Dynoya çıkarsanız sonuçları paylaşabilirmisiniz, bir de özel bir durum yoksa downpipe ile yaklaşık maliyet paylaşmanız mümkün mü ? @Mete45

 
Harika olmuş biz daha yayları değiştiremeden neler görüyoruz hızınıza yetişmek mümkün görünmüyor arkadaşlar [emoji16]

 
@Utku Lekesiz Merhabalar hocam ilginiz için teşekkür ederim gayet dolgun bir bilgi paylaşımında bulunmuşsunuz. Egt değerlerini ölçtürmedim.

Ayrıca sürekli patlatmıyorum dediğiniz gibi turboya fazla yük binmemesi için. Bunun yanında bugün dyno'ya çıktım. Bana vaad edilen değer 140 hp olacağı idi lakin 129 hp çıktı. Biraz hayal kırıklığı oldu anlayacağınız. İleriki zamanda diğer öncelikleri yaptırdıktan sonra Allah izin verirse Rsa'da tekrardan yazılım attırmayı düşünüyorum.

Bekliyorum hocam belirli bir süre aracı kapatmadan teşekkür ederim öneriniz için :)  

Fiyat olarak özel durum yok hocam herkese referans olsun. Powershopta stgx downpipe sabit olarak işçilik dahil 800₺, stage 2 + pops&bangs için 1200₺ fiyat isteniyor lakin benden sonra gelen birinden 1400₺ istendiğine şahit oldum. Belki de önceden anlaştığım içindir bilemiyorum nasıl bir fiyat politikası izleniyor.

@OzanKaya Abi geç olsun temiz olsun boşver :)  

IMG_5875.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Polo gti'ı satmasaydım kesin bende yapardım çok iyimiş :D

 


Geri
Üst Alt