Lütfen biraz duyarlı olalım


serology55

Üye
Katılım
6 Nis 2017
Mesajlar
317
Tepkime puanı
218
İsim
serhat
Değerli Arkadaşlar,

Bugün işe giderken bir tane engelli rampasının önüne, ama tam önüne park eden bir Golf gördüm. Özelliği, donanımı, rengi ve hatta sürücüsünün tamamen değerini yitirdiği bir metal yığını... Şunu biliyorum; o arabayı oraya park eden kişi bu forumun bir üyesi değil. Çünkü birkaç aydır üyesi olduğum forumda bu denli duyarsız kişiler olmaz, olamaz. Sizler, bizler TSI, TDI, U Led, 6.7 L/100km gibi kavramlardan bahsederken, o anki amacı sadece bedenini bir yerden başka bir yere aktarmak olan engelli vatandaşlarımıza 4 küsür metrelik, 1200 kilodan fazla araçlarımızla engel olmayalım.

Alkollü araç kullanmak, trafikte makas atmak, işaret ve işaretçilere uymamak vb. hepimizi rampalarının önüne engeller konan vatandaşlarımızla benzer kaderi paylaşmaya yaklaştırıyor. Değerli arkadaşlar eminim hepiniz inanılmaz usta sürücülersiniz, hepinizin araçları çok kuvvetli ve gösterişli en az sizler kadar. Bundan dolayı, hem yakışıklı araçlarınıza, hem sizlere hem de başkalarına zarar vermemek için bir miktar daha duyarlı olalım. 

Makas atan araçlar arasında, engelli rampalarının önünde (en azından) bir Golf görmemek dileğiyle...

PS: Lütfen sizler de yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri paylaşın. Emin olun o yanlış tekrar edilecekken birilerinin yazdığı 2 kelime aklınıza, aklımıza gelecektir.

 

Geri
Üst Alt