Golf 7 tsi yazilim tercihi


driver_can

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
27 Mar 2016
Mesajlar
3,094
Tepkime puanı
3,608
Konum
İstanbul
İsim
CAN
2016 1.4 manuel euro 6 motor 125hp sahibiyim.Aracima soft yazilim ve kutu ici filtre dusunuyorum rahat nefes hava almasi icin.Yazilim tercih eden arkadaslar acaba hangi firmalari tercih etti herhangi bir sikayetleri var mi?Bikac firma 150-155hp olacagini torkunda 250nm ye cikacagini soyledi.Benim icin bu guc yeterli.

 
Tsi motor için RSA ya da Powershop, tdi için Megachips tercih edilmesi kanaatindeyim. 

Şahsen yazılım yaptırmadan önce başka önceliklerim var yapılacak lâkin sıra yazılıma gelince Rsa ve Powershop arasında kalacağım kesin.

Hakkınızda hayırlısı olsun iyice araştırıp öyle karar verin lâkin okuduğum ve yaptıranlardan aldığım geri dönüşler sonucu Rsa ve Powershop hakkında daha kötü bir şey diyen hiç duymadım.

 
Herkes malesef ayni goruste olmuyor cok yakin arkadasimda tanidiga yaptirdik sorun cikti arkasinda durmadilar diye belirtti soylediginiz firmalardan birinde.O yuzden yaptiripta kullanan arkadaslardan fikir edinmeye calisacagim benimde aklimda dr ecu var mesala.

 
Geçen ecu'dan bir beyefendiyle görüştüm erzincan bayisiymiş. Donanımlı ilgili biriydi lakin istanbuldaki ecu için pek iyi yorumlar okumadım. İlgisiz denmiş çoğu defa. Yazılım attırdım daha yavaş gidiyor diyen de var :D  Öyle bir konuki her kafadan ayrı ses çıkıyor.

 
İnternette 1-2 video gördüm
125 likten 155 bg demişler.
150 bg lik astra ile beraber yürüyordu:)
1.4 için çok çelişkili ifadeler var gerçekten.

 
122/125'lik motorlardan 150hp sadece yazılım+filtre ile zor, gerçek değerleriniz 140-145 aralığında olacaktır ancak torkun 200den 250ye çıkması çekişte epey hissettiriyor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki herhangi bi zarari olur mu araca sonucta sorunsuz olmasi onemli benim icin.

 
Yaptıracağınız kişi kasap olmadıkça stage 1 yazılım arabaya bir zarar getirmez.

 

Geri
Üst Alt