Falçata Çiziği


Yunus Emre

Katılımcı Üye
 
Katılım
21 May 2015
Mesajlar
735
Tepkime puanı
28
İsim
Yunus Emre
dün gece araç park halinde iken gece kimliği belii olmayan şerefsizler kaputu boydan boya çizmiş saç aksama kadar inmiş çizik sabah kan beynime sıçradı görünce ama nafile kamera yok bişey yok ben nasıl eski haline getirebilirim bunu onemli olan o 1 kaç kaportacıya gittim rütüş atalım dediler kimiside kısmi boyanması gerekiyor rütüş kurtarmaz dedi napcağımı şaşırdım servise gitmeyi düşünmüyorum zira fahiş fiyat istiyorlar

20170524_190117.jpg

20170524_190125.jpg

20170524_190147.jpg

20170524_190154.jpg

20170524_190157.jpg

20170524_190202.jpg

 
Geçmiş olsun hocam. Maalesef kıskançlık cekememe gibi durumlar alabiliyor. Allah ıslah etsin.

 
Çok geçmiş olsun hocam. Beyaz renk avantaj. Güzel bir rutuş sonrası zımpara ve pasta cila eski haline getirir.

 
Geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum. Yakın zamanda ben de yaşadım benzeri bir durum. Güzel bir rutuş işlemiyle rahatsız etmeyecek seviyeye gelir ama bunu klasik kaportacı usta yapmaz, uğraşmaz daha doğrusu. Bu konuda bana forumdan @mahmut0382 yardımcı olmuştu. Size de fikir verebilir. En büyük şansınız beyaz renk olması.

 
Hocam geçmiş olsun . Şansınız rengin opak olması aracın boyası ile orayı doldurup zımpara + polisaj ile çizik giderilebilir . Fakat bunu daha önce tecrübesi olan birinin yapmasını tavsiye ederim . 

 
Burası ön kaput mu?

Son resmi kafamda canlandiramadım.

Geçmiş olsun bunun adı vicdansızlık.

 
çok teşekkür ederim hepinize aslında @silvershadow abimin de dediği gibi park yeri yüzünden sözlü atıştıgımız birileri vardı büyük ihtimal onların işi ama elde kanıt olmayınca birşey yapamıyorsun

 
Geçmiş olsun benim de çiziksiz aracımı geçen gün birisi depo kapağından yolcu tarafı arka kapı açma yerinin iç bombesine kadar o bombe dahil çizmiş, çizmemiş adeta kazımış diyeyim hatta.  Hayvanlık parayla değil ne yazık ki. Malın dili mi var hıncını ondan alıyorsun, anlaşılır gibi bir şey değil.

 
Çok geçmiş olsun @Yunus EmreMaalesef ülkemizde başkalarının malına, canına, ırzına göz koymayı alışkanlık haline getirmiş ve bu konuda giderek cesaretlenen bir kitle var... Çocuğumuz gibi baktığınız, kim bilir almak için kaç yıl çalıştığımız arabalarımızı hepimiz site veya sokaklara ve bu insanların kucağına bırakmak zorundayız. Umarım içinizde sinecek güzel bir uygulama ile kurtulabilirsiniz.

 
Çok geçmiş olsun hocam @silvershadow abimize katılıyorum. Kimin yaptığını bile bile kanıtlayamamakta çok kötü. 

 

aracı pazartesi sonax'a teslim edicem halletceklerini söylediler bakalım sonucu paylaşcam 

 

Geri
Üst Alt