Mk7 Direksiyon ve Vites deri yenileme


ilkerozturk

Yeni Üye
Katılım
5 Ara 2016
Mesajlar
29
Tepkime puanı
12
İsim
ilker
Değerli forumdaşlar,

Sizlere; uzun bir zamandır takip ettiğim, yaptığı işlerle ilgimi oldukça cezbeden, bir ustadan ve çalışmasından bahsetmek istiyorum. Bir bahane olsada şu direksiyonu ve dsg vites topuzunu yenilesem diyordum, oldukça yeni olmalarına rağmen instagram'da gördüğüm çalışmalar aklımı çeldi. Geçen haftalarda elime ulaşan dsg kulakcıklarımı monte ederken yapıştırıcının bir kısmını direksiyonuma bulaştırdım :)  Belkenen bahanem ile birlikte uzunca zamandır takip ettiğim Ünal Demir ustamız ile görüştüm. Randevu alarak Yenibosnadaki yerine gittim. Araba konusunda hayli titiz olduğumdan durumu kendisine anlattım. Bomba bir adam, oldukça da mütevazı... Direksiyon ve dsg topuzunun üstünde bulununan deri kaplı parçalar ultra kolay bir şekilde 2 dk içinde çıkartıldı. (oldukça tecrübeli...)  Ne bir çizik ne de uygunsuz bir şey oldu. İşlemler 4 saat sürdü. Deri, kumaş, iplik renkleri ve kalitelerini kendim belirledim. Sonuç olarak oldukça mesud bir şekilde Ünal ustanın yanından ayrıldım. Tam olarak aklımda olan işi çıkardı. Direksiyonumu yarı deri yarı alacantara kaplattım. Vites topuzundaki deriler söküldü yerine alacantara yapıldı. Ayrıca dsg kulakcıklarımı da sıcak silikon yardımıyla harika bir uyum içinde monte etti. Ve bunların hepsi için 250tl ücret aldı. Bu konuyu da hevesle açtım çünkü böyke zanaatkarlar yok, kalmadı... Sevgiyle, sağlıcakla kalın.

Ünal Demir

Custom Works

İnstagram hesabı @udcustomworks

(Kurallara aykırı olmadığını düşünerek, fikir almanız açısından ekledim. Yanlış bir şey varsa lütfen uyarın.)

IMG-20170417-WA0000.jpg

IMG-20170415-WA0013.jpg

IMAG0288.jpg

IMAG0287.jpg

IMG-20170417-WA0001.jpg

IMG-20170415-WA0018.jpg

IMG-20170415-WA0021.jpg

 
Üstat, sen bir de kullanımdaki hissayatını gör... O alacantara bu kadar mı güzel his verir, vites koluna elimi sürmezdim şimdi arada bir ona da gidiyor elim :)

 
Çok şık olmuş hocam güle güle kullanın inşallah

 
Hocam süper olmuş güle güle kullanın. İstanbul'da olsam ilerde bende düşünürdüm.

 
Gule gule kullanin hocam cok guzel olmus

 
Başarılı olmuş güle güle kullanın.

 
Valla hocam ben de beğendim hayırlı olsun.

 
Maşallah Diyelim. Guzel bir uygulama ve forumdaslarimiza faydali bir paylasim. Tesekkurler Hocam

 
Çok güzel olmuş Güle güle kullanın. Üstadim kaça mal oldu acaba?

 

On numara olmuş yanlız direksiyon tamamı alcantra olsa daha güzel olurdu.vites topuzu cok güzel iyi bir işçilik ile yapılmış ellerine sağlık.

 

Geri
Üst Alt