Plakayı çift taraflı bantla yapıştırmak??


caglar_61

Katılımcı Üye
 
Katılım
26 Mar 2017
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
503
Konum
Ankara/Trabzon
İsim
Caglar
Firmanın verdiği çerçeveyle plakalar hiç iyi durmuyor.çift taraflı bantla yapıştırsam tutarmı? Yada çok yapışırsa yarın öbür gün sökebilir miyiz? hangi marka bant almak lazım sizler bu işi nasıl çözdünüz? yardımlarınızı bekliyorum?

 
3M in çift araflı bantı nı kullanırsanırz taş gibi olur kolay kolay sökemessiniz.Plakanın arkasına bantları dikey I I I şeklinde yapıştırın, Plakaya yı tampona yapıştırıp ellerinizle 5 dk ka baskı uygulayın taş gibi olur,Uygulamayı yspmadan zemini temizlemeyi unutmayın .Misina ile sökebilirsiniz plakayı

 
Çift taraflı bant + silikon ile taş gibi olur . Sökerken ise biraz ısıtıp balık ipi ile kese kese sökebilirsiniz .

 
Hocam silikona gerek yok. 3M in birden fazla çift taraflı bantı var, siz dış cephe olanından alacaksınız soğuğa karşı dayanıklı olandan. Bauhaus ve Tekzen de rahatlıkla bulabilirsiniz. Yapıştırırken de @tfk35 hocamın dediği gibi I I I şeklinde 5 adet yaparsanız plakayı tampondan hiçbir güç ayıramaz :)  Benim arka tampon çatlak yüzünden değişti, serviste sökemediler plakayı. Yalnız plakayı yapıştırdıktan sonra nemli bir bezle 10-15 dakika baskı uygulayarak silin, bu şekilde daha da sağlam olacaktır.

 
Sağlamlık konusunda bir sıkıntısı olmuyor ama uzun yolda gelen taşlardan sonra düzeltmek için sökmek pek mümkün olmuyor

 

Geri
Üst Alt