DSG İLE SERİ KALKIŞ


Resul

Üye
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
85
Tepkime puanı
6
İsim
Resul
Arkadaşlar google amcada biraz arama yaptım ama pek birşey bulamadım. Seri kalkış için DSG li araçta biliyoruz ki S ye alırsak oluyor ama bazı videolarda gördüm ki S ye alıp hem frene hemde gaza basıp sonra frenden ayağımızı çekerek aracı kaldırıyorlar sanırsam. ışıklarda en önde böyle kalkmak sanki güzel olur arada eğlence niyetine bunu yapan var mı ? :)  araca zararı olur mu ?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar google amcada biraz arama yaptım ama pek birşey bulamadım. Seri kalkış için DSG li araçta biliyoruz ki S ye alırsak oluyor ama bazı videolarda gördüm ki S ye alıp hem frene hemde gaza basıp sonra frenden ayağımızı çekerek aracı kaldırıyorlar sanırsam. ışıklarda en önde böyle kalkmak sanki güzel olur arada eğlence niyetine bunu yapan var mı ? [emoji4] araca zararı olur mu ?
Bahsettiğiniz özellik "launch control"
Golf R da mevcut. BMW lerde standart 2.0 motor ve üzerinde mevcuttur.
Genelde spor modellerde bulunur.
Aracınızda bulunmamakta.
 
Aracım DSG değil fakat dediğiniz olayı Golf R da görmüştüm, 1.2 jettayla denedim olmamıştı ama :)

 
@ansolak keşke olsaymış hocam ya felaket bişey :)  bilgi için teşekkürler

 
@ibrahim043 hocam gerçekten videolarda gördüğüm kadarıyla süper oluyor. ben denemeye korktum dedim şanzımanı yere indiririz filan başıma iş almayım diye ama size helal olsun :)

 
Bu gibi denemeler araçlarınıza zarar verebilir Arkadaşlar. uzak durmakta fayda var. Lakin faydalı bişey ve güvenli olmuş olsaydı Forumda mutlaka bununla ilgili bilgi paylaşımı yapılırdı. Herkese selam ve saygılar :)  

 
Launch controlu dsg yazilimi ile actirabilirsiniz sadece

Tam launch sayilmaz ama el freni tusunu cekili tutup,cekis kontrolunu kapatip gaza tam basarsaniz araba el freni cekili oldugunu anlayip kavrama yapmiyor dsgde.El frenini indirdiginiz anda kavriyor ve gidiyor.Tabiki bu launch degil :)



 
manuele alarak dip gaz verince ayni sey olmaz mi

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt