Golf 7 Anahtar (Soru)


sdrc

Üye
Katılım
29 Ocak 2017
Mesajlar
35
Tepkime puanı
4
Konum
Sivas
İsim
Sinan
Arkadaşlar merhaba;

Golf 7 anahtarları bilindiği üzere sustalı şekilde. Aynı markanın farklı modelinde (passat) gömme anahtar var. Golf 7'nin anahtarını passat gibi gömme şekle çevirmek mümkün müdür?

Not: Anahtarsız giriş ve çalıştırma var.

İyi forumlar.

gan.jpg

pan.jpg

 
Passat anahtarının açık halini bilmiyorum fakat, Anahtar kısmı kullanılmayacaksa, İçeride bulunan Chipler değiştirilerek kullanılabileceğini düşünüyorum. 

 
Daha evvelden hiç yapan olmadı mı? Yapan ya da bilen varsa yardımcı olurlarsa çok müteşekkir olurum.

 
@sdrc ben de uzun süredir bunu düşünüyorum. bizim nahtar içi passatın anahtar içine uyarsa muhtemelen olur. denemek lazım aliexpresste falan passat anahtar kutusu bulsam alıp deneyecektim ama yok.

 
Merhaba, ben passat aracim için metal olanı araştırırken görmüştüm, linktekinden alıp anahtarın içini/devrelerini aktarmaniz gerekiyor, zor gibi görünmüyor ama istanbuldaki anahtarcılar da yapıyor 450TL gibi fiyatlara, instagramda görmüştüm

TRY 126.22 | KEYECU for Volkswagen Skoda Octavia A7 2017, for G*TI 2016-2017 Golf VII 2017 Upgraded 3 Button Remote Car Key Shell Case Fob
https://a.aliexpress.com/_Bf716kZg

 
Yapan mevcut instagramda denk gelmiştim 

 
Bu sustasız anahtarların içinden plastik anahtar çıkıyor mu?

 
Maalesef olmuyor. Ben denedim. Anahtarsız çalıştırma vardı aracımda. Sustalı anahtar daha büyük diğerinden hatta kalın . Bir yöntem var. 300-400 tl arasında fiyatı vardı. Anahtarı kopyalamak. Serviste mümkün değil. Anahtar servise ön yüklü geliyor. Yani elinizdekinin aynısı. O sebeple mümkün değil. Ama anahtarcılar anahtarı klonlama yapabiliyor. Hem bir yedek anahtara daha sahip oluyorsunuz hemde dilediğiniz anahtara.

 
@Frkntna o konuda emin degilim ben sadece anahtarin metal kisimlarini degistirmistim ama deneyimleyen arkadaslar cevap vermisler. Anahtarcilara sormakta fayda var

 
İki anahtar tipi arasında dağlar kadar fark var passatlarda keyless var wifi ile algılama yapıyor golf 7 için bunu yapmak zor yapılmaz değil ama pahalıya mal olur.

 

Passatın demir anahtarı ince., bizim golf’ün kalın bu sebebten olmaz

 

Geri
Üst Alt