Golf 7 Aksesuar


06ZGN16

Üye
Katılım
9 Şub 2017
Mesajlar
36
Tepkime puanı
4
İsim
Özgün
Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım.1.6 tdi comfortline manuel golf 7 sahibiyim.Su anlık sadece aracıma cift cıkıs egsoz sistemi yaptırdım fakat baska neler yapılabilir merak ediyorum yazılım olsun memnun olan olmayan yorumlarınızı bekliyorum...

 
Aramiza hosgeldin arkadasim.

Modifiye bolumundeki golf leri inceleyerek neler yapilabilecegi hakkinda fikir elde edebilirsin.Yapilabilecekler Yazmakla bitmez cunku :)

Ben de siradan,bombos bi comfortline olarak almistim aracimi.ciddi zaman,emek ve harcama ile pek cok ekleme yaptim.

Aklina gelebilecek hersey yapilabilir..

 
Tabikide sizde haklısınız teşekkür ederim

 
Led stop, büyük jant, spor yay, yazılım vb. sonu yok bu işin.Siz ne istiyorsunuz.:)

 
Merhaba Sayın Hocam. Aramıza hoşgeldiniz @06ZGN16 

Modifiye tamamen kişiye özgü olup araçlarımız bu konuda son derece uygun. hemen hemen herşey yapabileceğimiz geniş bir kombinasyonumuz var.Örneğin Cam filmi- boya koruma- Jant lastik ebat değişikliği- Body kit- far grubu değişimi... . liste uzar da gider :)  aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. 

 
Aramıza hoşgeldin.. Keyifli forumlar dilerim..

 
@06ZGN16 hoşgeldiniz güle güle kullanın..egzoz için aynı işlemi ben de düşünüyorum kazanın sağ tarafına da mı delik açıldı nasıl yaptırdınız ?
İyi akşamlar
Sağ tarafı kestirdim iki tarafta aktif fakat solda bi boğaz var egsozun üstünde sağda onu yapmak icin 80-100 tl arası tutar dediler o yüzden gerek duymadım cok dikkatli bakmayınca belli olmuyor.
 
Bu arada forumdan pek anlamam cevap filan veremessem kusuruma bakmayın öğrenmeye calısıyorum...

 

Geri
Üst Alt