Gelde sinirlenme..


bahaman

Üye
Katılım
27 Kas 2016
Mesajlar
214
Tepkime puanı
8
İsim
Bahadır
Çocuk gelmiş adını yazmış arabaya arkadaş. Bunlar nasıl çocuk ben anlamıyorumki. Ne yapayım ben şimdi bu çocuğu. Allah'ım sen sabır ver...

20170208_170107.jpg

 
@Başkan Teşekkür ederim hocam. Akşama kadar iki kelime fazla öğreteyim diye kırk takla atiyorsun sonra bir geliyorsun manzara bu şekilde. Bir tane Toros alıp öyle gideceğim galiba bundan sonra okula. Gelsin sabaha kadar çizsinler.

 
@bahaman Çok geçmiş olsun hocam Allah sabır versin ana babasında kabahat

 
Çocuk gelmiş adını yazmış arabaya arkadaş. Bunlar nasıl çocuk ben anlamıyorumki. Ne yapayım ben şimdi bu çocuğu. Allah'ım sen sabır ver...
/monthly_2017_02/20170208_170107.thumb.jpg.9272df6aa967d587201f83ea670a98ff.jpg
Çok geçmiş olsun hocam.
Suçlu belli en azından...
 
@yusufYarın okulda bulacağım inşallah kameradan falan bakıp. Ama çocuktur hocam deyip gecistirecekler. Bu yeni yetişen çocuklardaki şımarıklığın sonucu malesef bu.

 
Yine mi pasifik mavi... Hocam çok geçmiş olsun. Benimde kaputa yağlı elle defne yazmışlar. Araba şirin mi geliyor anlamıyorum. Pastayla sorun halledilir diye düşünüyorum.

 
hocam geçmiş olsun çokmu derin resimden sanki pasta cila ile kurtulabilirsiniz gibi duruyor

 
Hocam geçmiş olsun ama lütfen çocuktur deyip geçiştirilmesine izin vermeyin. Eğer benim çocuğum bunu yapmış olsa ben araç sahibinin tüm zararını tazmin ederdim. Sizinde bunu istemeye hakkınız var.

 
Ne denebilirki yani işte geçmiş olsun,

 
Hocam çok geçmiş olsun kabullenecek bir durum değil ama teknoloji gelişti bu tür çizikleri boyasız kapatıyorlar. Arkadaşım sıfır süperb sinin komple sağ tarafı boydan çizdiler maalesef çevremizde çekemeyen insanlar çok fazla kıskanıyorlar. Bu tür olayları görünce aracı komple şeffaf film kaplatmak istiyorum.

 
Teşekkürler arkadaşlar. Malesef tirnagimizdan biriktirip aldığımız araçları bir şımarık çocuk gelip çizip eğlenebiliyor. Şu an çok mutsuz ve sinirliyim. Tek dileğim küçük bir çocuk çıkması sonunda. Eğer yetişkin birisi çıkarsa daha çok üzüleceğim. Tabi bulabilirsem yarın. Forumdan @mahmut0382 yarın ilgilenecek araçla. Oldu oldu, olmadi satıp ucuz bir araba alacağım her yeri boyalı. O kadar soğudum araçtan yani. Çizikler astara geçmemiş gözüküyor ama tırnak hafiften geçiyor. 

Bir şey dikkatimi çekti. @Onurr arkadaşında bahsettigi gibi renk çok ilgi çekiyor. Otoparkta bir sürü araba varken çocuk direkt gelip benim aracı çizmiş. Ne diyeyim bilmiyorum. Yarın bulup babasını çağırsam üstüne bir de kavga eder gazeteye haber olurum diye korkuyorum öfkeme yenilip.

 

Çok geçmiş olsun hocam, çok can sıkıcı bir durum. Zamanında babama aldığımız 2006 model sıfır connect i yılı dolmadan boydan boya çizmişlerdi, ordan biliyorum.

 

Geri
Üst Alt