Maltepe VW Servisi


Katılım
14 Eyl 2016
Mesajlar
84
Tepkime puanı
59
İsim
Evren
Golf'ümü alalı henüz daha 4 ay olmuşken, hem herhangi bir engel yokken gereksiz çalışan park sensörleri hem de direksiyonu düz tuttuğumda dahi aracın sola doğru meyletmesinden dolayı Maltepe'deki servise gittim. En başta, servisin araç kabul kısmında araçların adeta istiflendiğini, gelen-giden araç trafiğinden ötürü de tam bir kaosun hakim olduğu vurgulamam gerekir. Lokasyonun uygunsuzluğu ve gelen aracı karşılayacak imkanın olmaması bu çaptaki bir servis için hayati bir eksiklik. Ayrıca servis girişinde kesim tesisi tadından bir kaosun hüküm sürmesi VW markasına gölge düşürür cinsten. Sıra bekleyip, servis danışmanı ile görüştüğümde, beni dinler gibi gözükse de sorunlarımın büyütülecek bir şey olmadığını hem tavırlarıyla hem de konuşmasıyla ima etmesi büyük saygısızlık olarak telakki ettim. Bilhassa, "park sensörü arada sırada bir şey yokken de öter zaten, sorun etmeyin" demesi, aracın sola gitmesi hususunda ise " mutlaka bir çukura girmişsinizdir, eğer arzu ederseniz rot ayarı 170 tl'ye yaparız" demesi de cabasıydı. Sanırım Tofaş servisinde bile bundan çok daha profesyonel ve kaliteli hizmet veriliyordur. Ayrıca ben servis danışmanıyla konuştuğum sırada bahsettiğim kaosun kaçınılmaz olarak bir kazaya dönüştüğüne dahi şahit oldum ve Maltepe servis ile ilgili beklentim neredeyse sıfıra indi diyebilirim. Velhasılıkelam servis danışmanının benimle ilgilenmeyeceğini anladığımda ve az daha beklersem benim de aracımın başına iş gelir kaygısıyla kendisiyle konuşmayı sonlandırıp Bostancı Sanayi'nin yolunu tuttum. Sanayi'deki rotçu araçta hiç bir ayar sorunu olmadığını "fabrikasyon" direksiyonunun "yamuk" olduğunu ve bunu da kendisinin düzelttiğini belirtti. Yani aslında garanti kapsamına giren bir işi ben hiç haz etmesem de dışarıda halletmek zorunda bırakıldım. Keza Park sensörü de hala arada sırada engel yokken ve seyir halindeyken ötmeye devam ediyor. Şunu söyleyebilirim ki VW marka imajını yaratanlar kullanıcıları, katiyetle servis değil. Selamlar.

Evren

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun aynı servise birkaç kez ben de gittim ve hiç memnun kalmadan ayrıldım. Alternatif servislere gitmekte fayda var. 

 
Hocam park sensoru bazen ötüyor hepimizde. Özellikle egsoz dumanı ötmesine yardımcı oluyor.

 
Hocam park sensörünü sorun etmeyin oluyo genelde ışık yansıması bile bazen etkiliyor.ama diğer konuda sizi mağdur etmeleri çok ayıp.dediğiniz servis biraz amatör kalıyor bende bir çok kez gittim hatta bana; katlanır aynam aynı anda kapanmıyor biri yarım 1 saniye geç kalıyor dediğimde o yağladık o zaten aynı anda kapanmaz abi demişlerdi ;)  cam krikosu ses yapıyor şikayetime yağlama yaptık dediler camı her açtığımda yağdan dikiz aynasını göremiyorum ;)  malum işte vw  ALLAH hepimize sabır versin.

 
Anadolu yakasında servis onerirmisiniz? Direksiyon ve trimle ilgili gideceğim. Erelden pek memnun değilim. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Erel'e trim sesi için gitmiştim oradaki arkadaşla gezmeye çıktığımızda duyamamıştık gelen sesi abi bu ses otursun sen 1-2 ay sonra gel sıra bile alma direk gel beni bul bi kerede sorunu göreyim söküp halledip kapatayım demişti bende önümüzdeki ay götüreceğim

 
Servislerin;  Bizlere ve araçlarımıza vermesi gerektiği değer ve hizmetler artması gerekirken tam tersi şekilde devam etmeleri hoş olmamakla beraber kabul edilir birşey değil.

Sizin adınıza üzüldüm Hocam Geçmiş olsun. Söz konusu Servis macerası herkesin farklı da olsa problemleri oluyor umarım sizlerde iyi hizmet almaya hakkınız olan bir ilgili servis bulursunuz.

 
Hocam geçmiş olsun, @OnurD7 hocamın da dediği gibi alternatif olarak kartal doğuş otoyo gidebilirsiniz, ben ilk 15000 bakımı hariç bütün işlemlerden memnun kaldım.Sadece ekstra söylemeniz gereken arabamı sakın yıkamayın :)  fırça ile yıkayıp kılcal çizikleri neden oluyorlar.

 
Vakti olanin Izmit Ark Oto ya gitmesini tavsiye ederim. Direksiyon altindan gelen tikirtilari usta sagolsun guzelce izole edip test surusu yapti. Kalabalikta olmuyor.

 
eng_pm_INSERT-FOR-STOWAGE-COMPARTMENT-VW-GOLF-VII-5G1863328A-22011_1.jpg


Usb soketinin olduğu kapaklı gözdeki plastik kaplama kabarma yaptı hafif ortadan bombeli duruyor.
Ellediğimde plastik terleme yapmıştı. Garantiye girer mi? Bunun için randevu almaya gerek varmı? 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt