Sadece Golf'e Özel Araç Içi Telefon Tutucu


designer

Üye
Katılım
14 Kas 2016
Mesajlar
59
Tepkime puanı
11
İsim
Mehmet
Araç içi telefon tutucu konusu benim için hassas konulardan birisi. Çünkü piyasada bulunan ürünlerde iki temel problem var.

- Hava çıkışını kapatması, fonksiyonu azaltması, telefona sıcak üfleme tehlikesi.
- Sert sarsıntılarda telefonun düşme ihtimali. Hatta bu düşmelerden birinde Audi MMI'ı kıran bir tanıdığım var. Sert frenlemede telefon kayıp MMI ekranına çarpmış ve kırılmış.

Golf aracım için detaylı bir araştırmayla Brodit markasını buldum. Hemen söyliyeyim ucuz bir ürün değil.
Satın alabileceğiniz en güvenli telefon tutucu ve malzeme hissi ile aracın parçası gibi duruyor. http://www.brodit.com/brodit.html?pn=home adresinden aracınıza uygun modeli bulabilirsiniz.

Markada en çok sevdiğim bir diğer şey ise neredeyse tüm model ve markalara üretim yapmışlar.

Telefon tutucuya kızakla yerleştiği için, telefonu tek elle oturtabiliyorsunuz. Tek elle alabiliyorsunuz. Yatay veya dikey kullanabiliyorsunuz. 

Havalandırmadan 5-6 cm uzağa yerleştiği için klimanızı sıcak veya soğuk tam performansta kullanabiliyorsunuz. 

Aracın yapısına uygun bir şekilde tırnakla ve sıkışarak monte edildiği için standın siz istemedikçe çıkmasına imkan yok.

Telefon tutucudaki yüzey torpidonun deri dokusuna benzer bir dokuda o yüzden sanki OEM parça gibi duruyor.

Ürünün farklı marka ve modellere birden fazla bağlantı aparatı bulabiliyor. Mesela golf için hava kanalına veya vitesin yanına bağlayabiliyorsunuz. Altta birkaç video paylaşıyorum. 

Ürünü Amazon.de'den satın aldım. Türkiyeye 2 haftada geldi. Geldiğinde kırık çıktı hemen amazonla yazıştım ve beklememem için yeni ürünü UPS ile 2 günde teslim ettiler. Arabanın en sevdiğim aksesuarlarından biri. Ben alırken gümrükte 30 euro limiti yoktu ama golf için olanı kargo dahil 30 euro'nun altında kalıyor yani vergiden de muaf. 




001.jpg

002.jpg

003.jpg

 
Blutooth varken sanki pek gerekli değil gibi

 
Ben telefonu navigasyon cihazı olarak kullanıyorum. Bu nedenle benim için gerekiyor. 

 
ben logitech in trip isimli manyetik tutacağını kullanıyorum. telefonun arkasına ince bir metal plaka yapıştırıyorsunuz, hava çıkışına da mıknatıslı bir aparatı var. baya sağlam tutuyor, 3 yıldır kullanıyorum ama şimdiye kadar 1 kez bile telefon düşmedi. fiyat olarak 30 tl gibi bişeye almıştım. şimdilerde farklı markalarında benzer ürünleri var. tavsiye ederim. 

aşağıdaki linkte incelemesi var. 

http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/logitech-protection-plus-for-iphone-5-5s-and-plus-trip

ürün resmi de böyle. 

8.jpg


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ilk mesajda yazdığım soruna neden oluyor bu, hava kanalının birini bloke ediyor. Ben o hava kanalını kullanıyorum, yazın soğuk, kışın sıcak hava çıkışı olarak. "ben birini kapalı tutuyorum" sorun değil diyen arkadaşlarım da vardı.

Daha önce belkin'in benzer ürününü kullandım. Gövdesi aliminyum, içindeki plastik yüzey telefonu çok iyi kavrıyor ve arkasında kablo tutucusu var. Bu tutucu güvenliği az da olsa sağlıyor.

Ama bu vb. ürünlerde telefonunuzun büyüklüğüne bağlı olarak düşme sorunu olabiliyor. Bunlardan telefon düşüren arkadaşlarım var. Sert bir kasis veya ani bir frenleme ile sorun yaşatabiliyorlar.

Mobile-Phone-font-b-Holder-b-font-For-font-b-Belkin-b-font-font-b-Car.jpg

 
Değişik ve Güzel Duruyor :)  

 
Ben mıknatıslı kullanıyorum. Ama hava kanalına takılan kısmı kesip çift taraflı bant ile havalandırma kanalının yanına yapıştırdım.

 
Ben havalandırmaya takılan modeli kullanıyorum üst tarafa ve göz hizasına yakın olduğu için tercih ediyorum.
Kışın evet havalandırma önüne takdığımda sıcak havayı kapıyorum ama yazın tam tersi faydası dahi oluyor.Navigasyon açıkken telefon çok ısınıyor klimayı açtığımda telefonun soğumasınıda sağlıyor [emoji4]
A 101 de satılan alıyorum.Her zaman var.
b87492c1559948f45a752ad853982971.jpg


 
Elinize sağlık güzel paylaşım olmuş
Ürün baya güzel duruyor car play icin gayet kullanisli özellikle 3. Videodaki yeri ve saglamlik acisindan şık duruyor carplay im olsa dusunmeden alırdım ama oraya yaparmiydim bilemedim


 
Mıknatıslı üründen kullanıyorum ama ne yalan söyleyeyim içim rahat değil. Telefon düşüp de piano black konsola zarar verecek diye aklımdan geçiyor hep. Bu nedenle bu üründen ben de satın alabilirim. Rica etsem amazon.de linkini paylaşabilir misiniz?

 
Mıknatıslı üründen kullanıyorum ama ne yalan söyleyeyim içim rahat değil. Telefon düşüp de piano black konsola zarar verecek diye aklımdan geçiyor hep. Bu nedenle bu üründen ben de satın alabilirim. Rica etsem amazon.de linkini paylaşabilir misiniz?
Araç bağlantı aparatı: https://www.amazon.de/gp/product/B00CKPSMCG/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

iPhone Telefon tutucu (tutucu telefonlara göre değişebiliyor): https://www.amazon.de/gp/product/B00NT5XPGE/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

ikisini de almanız gerekiyor, eğer ikisini tek sipariş yaparsanız gümrük vergisi ödersiniz ama kargodan avantajınız olur. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Videoyu izledim o iki çubuğu göğüse hayatta sokmam.. İlerleyen yıllarda göğüsten kesinlikle tıkırtı sesi gelir. Selamlar..

 
Videoyu izledim o iki çubuğu göğüse hayatta sokmam.. İlerleyen yıllarda göğüsten kesinlikle tıkırtı sesi gelir. Selamlar..
Göğüse giren kısımlar oldukça ince, sorun yaratacak boyutta değil. Ürün zaten isveç markası ve hem avrupada hem de amerikada satılıyor. Binlerce kullanıcısı var. Sizin dediğiniz gibi bir sorun olsa, internette mutlaka bu sorunu dile getirenler olurdu.

 

Eski konu ama güncel olarak hangi ürünü önerirsiniz bana telefon tutucu lazım da

 

Geri
Üst Alt