Yardım lütfen #Modifiye


34Golf44

Yeni Üye
Katılım
4 Şub 2017
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
İsim
İsmet
Arkadaşlar haftaya (Yen'i) 2016 model 1.2 golf  Comfortline alacağım. Ön far ve arka stopların Highline'ınki gibi değiştirmeyi düşünüyorum. Yorumlarınız yardımlarınız önemli şimdiden teşekkürler.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim, Aranıza yeni katılıyorum. 1 hafta önce istanbul Avek'ten anlaştığım 1.2 comford paket manuel aracıma kavuşacağım. Sizden ve arkadaşlardan ricam şu bilmem gereken atlamamam gereken birşey var mı. Ve ayrıca aracımı modifiye yapmayı düşünüyorum. Highline model farlar ve GTİ model ön tampon taktırmak istiyorum. Neler yapabilirim. Nerde yaptırabilirim, hiç bilgim Yok yardımcı olursanız sevinirim. Şimdide teşekkürler.

 
Arkadaşlar haftaya (Yen'i) 2016 model 1.2 golf  Comfortline alacağım. Ön far ve arka stopların Highline'ınki gibi değiştirmeyi düşünüyorum. Yorumlarınız yardımlarınız önemli şimdiden teşekkürler.
Değerli Hocam;

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.

Far grubunun orijinalini almak oldukça masraflı bir iş ve almışken U ledli Bi-Xenon farlara dönmenizi öneririm. 

Forumumuzda satan arkadaşlarımız da bulunabiliyor zaman zaman oradan da temi edebilirsiniz.

Burada replika far alarak takan pek çok dostumuz var.

Stop grubunu da çıkma alabilirsiniz ancak servisten alırsanız 1800 lira civarında olmalı. son zamlardan sonra ne olur bilemiyorum. Hangi şehirdesiniz bilemiyorum montaj için işçilik serviste oldukça pahalı; bu nedenle dışarıda taktırmanızı öneririm.

Fakat önerim; değiştirmişken makyajlı golf'ün stoplarını almanız

Not: Mümkün olduğunca yazınızda kimi düzeltmeler yaptım.

 
Öncelikle hoşgeldiniz aracınızda hayırlı olsun umuyorum ki uzun yıllar keyifle binersiniz. Sadece highline donanımdaki U led farlar ve afl donanımı ile Ender Elektronik 6.000 TL civarı bir ücret talep ediyor.

Bunun yerine direk aracı Highline donanım olarak almanız daha mantıklı olacaktır.Comfort ve Highline fiyat farkını tam bilmiyorum fakat sadece farlara bu meblayı vermek yerine üstüne biraz daha ekleyerek U led'ler ve bir çok ekstra donanımıda alabilirsiniz. 

 
@silvershadow Hocam cevap için öncelikle teşekkür ederim. Araç sıfır fakat 2017 değil, 2016 model. Kampanyalı diye tercih ettik. Ön ve arka spotları servisten değil dışardan değiştirmeyi düşünüyorum. Servise hiç sormadım zaten pahalı olacağını düşündüm. Buradan satan olursa alırım. Buradan alamasam da nerde alabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Hayalim de ki golfü yapmam lazım. Golf R model 18 inç jantlar, GTİ model ön tampon ve highline modellerde ki ön arka stoplar. Bunların hepsini değiştirecem. Aklımda ki sorulardan biri de değiştirdikten sonra benim elimde kalacak jantlar tekerlekler ön arka stoplar ve ön tamponlar ne olacak?  Bunları belli bir miktar karşılığı takas yapan yerler var mı bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca İstanbul'da yaşıyorum. Şimdiden teşekkürler???

 
@Salvination sayın hocam, İstanbul'da Bi yerde sordum ön ve arka highline farlar 3600 ₺ Dedi. Fakat galiba bunların da kendi içinde farklı farklı olanları varmış sanırım. İçi mercekli olan yani virajlarda gece daha iyi görüş mü ne sağlıyormuş. (Yanlış biliyor olabilirim). Ya mesele şu sayın hocam, bu araca modifiye yapacam fakat nerede nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kandırılmak kazıklanmak istemiyorum açıkcası. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

 
Anlıyorum hocam doğal olarak hepimiz aynı dertlerden müzdarip olmamak adına GolfTutkunları adına bu forumda toplandık :)  Öncelik amaç görüntüsü ise standart Highline donanımdaki setleri alabilirsiniz. Stoplarda herhangi bir problem yok zaten standart stoplar. Sadece R line stopları sanıyorum biraz daha farklı.

Bunun dışında Golfteki ön farlar biraz daha farklı opsiyonlarla alınabiliyor. Siz uzun far asistanı gibi opsiyonlar istemiyorsanız. Highline'da standart sunulan Basic Bi-Xenon farları alabilirsiniz. Bahsettiğiniz viraj aydınlatması gibi detaylar Bi-Xenon plus farlarda mevcut, Bunların bir üst safhasıda Dinamik light asist oluyor.

Detaylı bilgi alabilmeniz için @silvershadow Hocamın yazmış olduğu yazı aşağıdadır.

Bu işlemleri aceleye getirmeden yapmanızı tavsiye ederim. Zaten sitede bazı arkadaşlarımız satabiliyor. Ki istanbulda olmanız hem parçaların takılması hemde araçtaki bazı kodlamalar için forumdaki Dostlarımız yardımcı olacaklardır.




 
@Salvination bilgilendirdiğin için teşekkürler dostum. Sayfayı takip ediyorum. Buradan bişeyler kapabileceğimi düşünüyorum. Ayrıca acemilik olsa gerek 2 farklı yerden aynı konuyu açmışım. Adminler ve üyelerin anlayışı için Teşk?

 
keşke alırken taktırsaydınız hocam daha sonra sizin için cok masraflı olcak

 
Aracı sıfır alırken opsiyon ekletirken her zaman daha ucuza geliyor. Aracı aldıktan sonra ekleteceğiniz her orjinal parça daha pahalı.
Teşk dostum yarın bu konuyu avek satış yetkilisiyle görüşecem umarım en azından ön ve arka stopları değiştirebiliriz.

 
Yapmak istediğiniz araçta kullanmak istediğiniz ürünler replika mı yoksa orjinal mi eğer replika düşünüyorsanız bilgilendirebilirim. Ama tavsiyem araç çıkmadan yetişebilirseniz serviste orjinal alıp taktırın.

 
Hayırlı olsun kardeş bende iki ay önce avekten aldı aynı araçtan benim size kesin tavsiyem avek e sorun mesela örnek veriyorum elinizde beyaz  ve led stoplu golf var mı onlar sistemden bakıyor ellerinde o araçtan varsa hemen söylüyorlar. Mesela ben alırken beyaz cam tavanlı istedim İstanbul'da oturmama rağmen çanakkalede var dediler sırf onun için aracı Çanakkale'den aldım. ben alırken 3000 tl fark istiyorlardı led pakete u led farlar led stoplar için sonradan dışardan taktırmak hem daha masraflı hemde muayenede sıkını çıkarır. Sonuçta alırken 3000 tl fark veriyorsunuz ama ender elektronikte 6000 tl istiyorlar ön arka led pakete.Kesinlikle alırken yaptır yada allstar al.

 

Hocam hoşgeldin foruma. Aracınız hayırlı olsun. Sonradan takılması çok masraflı olan parçaları mutlaka aracın fabrika çıkışlı halinde bulunmasına dikkat edin.(Led Stop, U Led far)

Gti ön tamponu ben 2 hafta önce paşaoğlundan aldım gayet memnunum. Ayriyeten tuning garage bakabilirsiniz.

Modifiye hakkında tüm sorunlarınıza yardımcı olurum hayırlı olsun yineden.

 

Geri
Üst Alt