Continental mı Bridgestone mu?


mirac1989

Yeni Üye
Katılım
30 Ocak 2017
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
İsim
MİRAC
Arkadaşlar aracıma 18 inç lastik alacağım ama iki lastik arasında kararsız kaldım.Sizce Bridgestone Turanza T001 mi yoksa Continental Conti Sport Contact 5 mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

 
Tabi ki SportContact5. Turanza T001 kullanıyorum çok kötü lastik. Çok yol sesi var, sürekli patinaja düşüyor ve kayıyor. 

 
Goodyear eagle


 
Fabrikadan üstünde dunlop lastiklerle gelmişti. Daha sonra sağ lastik yanaktan yarılınca ön takımı contiyle değiştirdim. Lastik sesi arttı gibi geldi. Ama ıslak yolda frenleme mesafesinden çok memnunum.

 
İki yıldır Yokohama v905 kullanıyorum sıkıntı yok aracı Samsunda alırken serviste bu lastiği önerdiler sac jantları ile birlikte alıp taktırdım. Yazılan iki marka da Lastikler için yapılan testi geçmiş ama ben olsam Alman a Alman yapar Continental takarım...

 
bridgestone almada....

haricinde;

conti cpc5

goodyear f1 asim.3

olabilir.

 
Bende lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.  Michelin pilot sport 4' a ne diyorsunuz?

 
Bridgestone kullanmış kişi olarak çok sesli olduğunu biliyorum ve satıcısı da kabul ediyor bunu. Benim tavsiyem Michelin

 
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar ama kafam iyice karıştı bridgestone ve conti den vazgeçtim bu seferde sizlerinde tavsiyesiyle GOODYEAR  ve bi arkadaşın tavsiyesiyle PIRELLI PZERO NEROGT arasında kaldım.Ama GOODYEAR daha ağır bastı Pirelli ise fiyatı uygun ?

 
1-continental

2-michelin

3-goodyear

4-pirelli derim bende :)  

 
Yazlık araç üzerinde gelen pzero RFT memnunum, kışlık da Goodyear performans 2 RFL aldım yine memnunum
Aslında bu önerilen 4 marka da iyi

 

Halihazırda durban jantlarımda s001 var, fabrikadan o şekilde geldi ve hiç memnun değilim çok ses yapıyor ve patinaja yakalanıyor, muhtemelen sorduğunuz T001 de o şekildedir.

@mirac1989

 

Geri
Üst Alt