Seramik kaplama yaptıranları merak ediyorum


Katılım
30 Ocak 2017
Mesajlar
43
Tepkime puanı
6
İsim
Abdulkadir
Değerli Forum sakinleri,

en değerli eşyanız olan Aracınızı Seramik kaplama ile kaplattınız mı? 

Evet yaptırdım ise, memnunmusunuz? Memnun değilseniz, neyinden memnun değilsiniz.

Hayır yaptırmadıysanız, Neden? 

şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sonax'ta yaptırdım. İlk 2 ay tamamdı, sonrası rezalet. Minimum 3000 TL civarı parayı gözden çıkarmadan 1000-1500'e seramik yapıyoruz diyenlere kanmayın.

Kesinlikle bu işi profesyonel yapan yerlere yönelin. Sonax diyorum, profesyonellik diyorum. Siz anlayın :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne yazıkki bir türlü dayanıklı olduğuna güvenmiyorum. Aracı kendim yıkama imkanım da olmadığı için yaptırmayı saçma biliyorum. Benzinlikte 2 yıkamaya gider gibi geliyor.

 
bende çok istiyorum ama ne kadar dayanıklı orası meçhul basınçlı suyu yiyince giderse yazık olur 3 bine 

 
@DumanG üzüldüm. Dolayısı ile bir daha yaptırmayacaksınız. Doğrumudur?
Bir daha yaptırmam sanmıyorum. Seramik kaplama diye arattığınızda yok çekiçle vurmalar, çakmak taşı sürmeler, bunlar bana göre yalan şeyler. Sadece belki bir nebze kılcal çiziklere karşı korur. Yaptıracak olurssm profesyonel ellere bırakır, yaptıkları işi didik didik ederim. Ne yazık ki oto bakım denen işte birkaç yer hariç kimseye güvenmiyorum.

 
Yagmurlu havalar yuzunden hic memnun degilim seramik kaplamadan.Misal sabah yagmur yagiyor,ogleden sonra aracin yanina gidiyorum,tavanda damlaciklar halinde yagmur sulari kurumus,tek guzel yani marti ve kargalar habire arabaya pisliyor ve onlarda aynen su gibi tavanda kaliyor,yapismiyor,kolayca temizleniyor

 
@DumanG@Yunus Emre değerli arkadaşlar ürün ne kadar iyi olursa olsun, uygulama doğru yapılmaz ise maalesef ürün yüzeyde tutunamıyor. köşe başındaki yıkamacı arkadaşlar bile 1000 TL'ye seramik kaplama yapıyor. Hem Seramik kaplam öyle bir kere yaptırıp "iki sene hiç birşey yaptırmama gerek yok" denilecek bir uygulama değil. Ben Modesta'nın resmi uygulamacısıyım. Modesta'nın sitesine girip baktığınızda Türkiye sınırları içinde 5 tane var. iki tanesi haritada olmasına rağmen aktif değil mesela. NEden? Çünkü Araç sahipleri artık 1000 TL'ye seramiğe rağbet ediyorlar ve dolayısı ile seramik seramiktir deyip 2000-2500 TL arası olan Modesta'yı tercih etmiyorlar. Sonra, hayalkırıklığı yaşıyorlar maalesef. Olay bütün sektörü etkiliyor ama. 

 
Suanki aklim olsa seramik kaplama yerine araca dijon jant alirdim,folyo ile kaputu kaplar gecerdim

 
@DumanG Sonax'ın markasıyla ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, veya öyle ümid ediyorum. Uygulamada bir hovardalık yapılmıştır diye düşünüyorum

 
Başlığı görünce arabama seramik kaplama yaptırdığımı hatırladım . o derece önemli


 

Ben araca güvenlikli cam filmi cektirecektim daha önceki aracımada serviste çektirmiştim ve memnundum.Onun için fiyat sorduğumda vip paket önerdiler içinde cam filmi seramik kaplama vardı.Koltuk karumayıda hediye edince toplam 1500 tl ye vip paket olarak aldım.Mevsim dahilinde çok farkedemesemde yıkamacı arkadaşım beğendi,kirin büyük çoğunluğu tazzikli suyla aktı gitti diyordu.Geçenlerde havalar yağışlı iken akaryakıt istasyonunda kendim tazikli su tuttum gerçektende kir baya bi cıktı diyebilirim.Parlaklık konusunda aracım beyaz oldugu ve çok km yaptığımdan max 1 gün temiz kalıyor açıkcası çok farketme şansım olamıyor.
Aracı almadan sonax,zibart ve meguiars dan araştırdım 2~3 gün araç kalacak diyince aracın plaka ve kredi islemleri hallolana kadar vw serviste yaptırmak daha cazip geldi.Ne kadar faydalı olduğunu ancak yaz aylarında aracı kendim yıkadımda net bir şekilde anlarım.

 

Geri
Üst Alt