Cam Filmi Çektirme Ve Fiyatları


sevenal

Yeni Üye
Katılım
13 Tem 2016
Mesajlar
12
Tepkime puanı
1
İsim
mehmet
Arkadaşlar merhaba aracıma cam filmi çektirmek istedim ve ucu bucağı olmayan bir yola sürüklenmişim onu farkettim.Piyasada birsürü çeşit cam filmleri var ve bizim şanını bildiğimiz ise sayılı markalar var(Llumar-3m vs.) Aksesuarcılara gittiğimiz zaman ise rulo halinde bize gösteriyor filmleri fakat orjinal mi değil mi bilmiyoruz internette arastırma yaptım bir çok forum sitelerinde açılan başlıklar eski tarihli ve kesin bir sonuca da varılamamış yani kısaca satıcıların insafına kalmışız mesela 3m marka cam filmine 300 tl diyen oldu 450 diyen oldu 550 diyen oldu hangisi orjinal hangisi doğru söylüyor veya hangisi kazıklıyor karar veremedim :)  çin malı 3m lerde artmıs piyasada onuda duydum bende rastgele bir dükkana girdim dükkan sahibinin aracında olan cam filmini sordum 3m di aynısını yaptırdım ön camada çektiğim için 700 tl verdim fiyatı çok yüksek geldi bana o yüzden film çektirmeye niyeti olan arkadaşlar varsa  enazından benim gibi sıkıntı yaşamamaları için cam filmlerinden anlayan arkadaşların yardımcı olması güzel olacaktır.Nasıl orjinal olduğunu anlarız? Hangi markaları tercih etmeliyiz? Hemde kendi illerindeki güncel fiyatlarıda belirtirlerse insanların kafasında aşşağı yukarı bir fiyat olur diye düşünüyorum

 
Hocam film için ya yetkili lumar bayisi ya Ziebart ya da bilindik bir yerde yaptırın. Bu olmamış dediginizde muhatap bulabilesiniz.

 
Llumar için Maslak Tanzer 1 numaradır. 5 cam 400₺'e yaptırdım. Bir sıkıntı olursa ücretsiz tekrardan film çekiyor. 

 
Lumar  tercih edilebilir bir ürün bence.

Lumar AT 35 GN  serisi Fabrikasyon arka camlarla uyuşması açısından en yakın film srrisi. fakat Türkiye de bulmak son derece zor. ben 1 yıla yakındır arıyorum :)  diğer modelleri de ben istemediğimden bekliyoruz halen :)  

 
Benim aracımda Amerikan Carbon marka film kullanıldı. Isı yalıtımlı, uv korumalı. İçerden görüş kaybı yok denecek kadar az, aracıma binen arkadaşlar oldu buradan da. Dışarıdan ise karanlık. Ön cam, ön yan camlar, arka cam ve arka yan camlar Lumar'ın 3 katı fiyatında, ömürlük garantili. Sunroof ve kelebek filmleri ise abimiz hediye etti. Ben filmin araçta önemli olduğunu düşünüyorum, nihayetinde 1 kez çekiliyor. 200 e de çeken var 3000'e de. Bütçe el verdikçe ucuza kaçılmaması gerektiğine inanıyorum. Özellikle içerden ışık kaybı yaşatmayan filmler tercih edilmeli, yoksa gece araç kullanmak kabusunuz olabilir.

Çektirdiğim yer Istanbul Şirinevler HOC. Reklam değil, memnuniyetimden dolayı paylaşıyorum, işini severek ve hakkıyla yapan insanları takdir ediyorum.

IMG_4980.JPG

IMG_4984.JPG

IMG_4985.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusuf hocam selam avrupa yakasinda bakirkoy civari tercihim pazar gunu film yaptirabilecegim biryer varmidir acaba bildiginiz. Ziebartta yaptiriorum hep ama pazar kapali cumarteside calistigim icin gidemiyorum. Hatta musait olursaniz gorusebilirizde gizli ozellikler konusunda yardimci olabilirim demistiniz onceden yanlis hatirlamiyorsam sizde bahcelievler tarafindaydiniz. Hem tanismis olurduk  :000043-medium:

 
@yusuf hocam selam avrupa yakasinda bakirkoy civari tercihim pazar gunu film yaptirabilecegim biryer varmidir acaba bildiginiz. Ziebartta yaptiriorum hep ama pazar kapali cumarteside calistigim icin gidemiyorum. Hatta musait olursaniz gorusebilirizde gizli ozellikler konusunda yardimci olabilirim demistiniz onceden yanlis hatirlamiyorsam sizde bahcelievler tarafindaydiniz. Hem tanismis olurduk 
Hocam numaranızı yazın özelden yardımcı olurum. Bahçelievler lumar bayisi iyidir.
 
Dün Ankara GMG GARAGE ile görüştüm ön cam dahil 900 lira fiyat verdi lumar ve 3M fiyatı ön cam harici 500 lira diyor aklında bulunsun ben yaptırmadım niyetim var ama GMG bilen bilir araç kaplama cam filmi konusunda türkiyede önde gelen isimlerden :)

 
Lumar At 20 yaptirdim @yusuf hocamin tavsiyesiyle 350₺. Garantili ana bayii. Bi model daha vardi kampanyali 250₺ dediler, ama cocuk fln var dedim iyisi neyse onu takalim dedim bole oldu  s=bigstar

 
Konuyu pek bilmediğim için soruyorum,mevcuttaki cam filminin tonunu nerden bilebiliriz? AT 20-35 gibi.

Golftekiler 2 numara gibi,dışardan bakınca görünmüyor,bunu daha mantıklı bir ton ile değiştirmek istiyorum.Mavimsi gibi olanlar var.

Passatta ise şoför camında damlacıklar var,onu da bi ara halletmem gerekecek.

 
@yusuf Hocam Llumar ATR 20 mi Yoksa AT 20'mi tavsiye edersiniz ?

Bir de İstanbul'da Tanzer Cam Film çok tavsiye edliyor. Siz de tavsiye eder misiniz ?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@yer_ucagi_34 Hocam Llumar ATR serisi AT sersinden daha üst bir seridir.Eğer arka camınız fabrika çıkışlı karartmalı değil ise ATR serisi yaptırın Karartmalı ise AT 35 GN yaptırın

 
@yer_ucagi_34 Hocam Llumar ATR serisi AT sersinden daha üst bir seridir.Eğer arka camınız fabrika çıkışlı karartmalı değil ise ATR serisi yaptırın Karartmalı ise AT 35 GN yaptırın
Yok hocam karartmalı değil ama ATR serisi VW araçların arka cam reziztans'ında çok ısınma yapıyor falan diye şeyler yazanları gördüm. Böyle bir durum var mı?

 

Yok hocam karartmalı değil ama ATR serisi VW araçların arka cam reziztans'ında çok ısınma yapıyor falan diye şeyler yazanları gördüm. Böyle bir durum var mı?
Hocam bu konu hakkında bek bir bilgim yok ama sitede yaptıran arkadaşlarımız mevcut eğer bir sorun olsa paylaşılırdı forumda

 

Geri
Üst Alt