Bir R-Line Hikayesi :)


DumanG

Üye
Katılım
14 Eyl 2016
Mesajlar
314
Tepkime puanı
57
İsim
Gökhan Duman
Selamlar herkese,

3 aydır başlıkta da belirttiğim gibi R-Line isteği ve merakı başlamıştı. Hazırlıklara Kıbrısta okuduğum için oradan araştırmalara başladım. Sağolsun whatsapp grubunda ki arkadaşlar, dostların yardımıyla bir şekilde herşeyi hallettik. Durban jantları aldım önce, sonrasında yay ve spacer daha sonra tampon siparişlerini hallettim. Kıbrıstan dönüş zamanıma yakın herşeyi halledip, burda sadece montaj işlemlerini yaptırdım. Tamponları Ender Elektronikten alıp montajı da oradan yaptırdım.

Sabah 9'dan bu saate kadar gün boyu yanımda olan, benimle koşturan @NEWANCE, @OnurD7, @GUL, @Mete45 Kardeşlerime içten teşekkürlerimi sunuyorum, siz olmasaydınız bugün bunca iş bitmezdi. Hem hoş sohbetinizle yorgunluğumu hafiflettiniz, hem de benden çok koşturup elim ayağım oldunuz, sağolun..

Eklemeyi unutmuşum. Ben Kıbrıs'tayken izinli gününde üşenmeyip kıta değiştirip jantlarımı benim adıma alıp, saklayan desteğini esirgemeyen @Redline Serkan abime de çok çok teşekkür ediyorum, birtanesin abi.

IMG_4760.JPGIMG_4794.JPGIMG_4763.JPGIMG_4789.JPGIMG_4786.JPGIMG_4772.JPGIMG_4782.JPGIMG_4784.JPGIMG_4780.JPGIMG_4776.JPGIMG_4774.JPG

IMG_4796.JPGIMG_4795.JPG

IMG_4766.JPG

IMG_4768.JPG

IMG_4779.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Maşallah. Emeğinizin karşılığını almışsınız. :) :masallah:
Teşekkür ederim hocam, darısı başınıza inşallah. :)

Arabanın güzelleşmesi ayrı bir köşeye, senin mutluluğun inan beni daha çok mutlu etti abi. Emeği olan herkese sonsuz teşekkürler. İşlerimizi bitirip en son birbirimize bakıp, eyvallah be diyişimiz dostluğun, kardeşliğin en büyük göstergesiydi zaten. Gelen Onur, 4motion Yusuf, Tarzan Meteye ve uzaktan desteği olan herkese teşekkürler. :)
Adamsınız..

 
Ellerinize sağlık güzel dokunuşlar, Aracı kalbinizde dahada yaşatır kılmış resmen, Öyle bir heyecan ve tutkuyla bağlanmışsınızki benide gaza getirdiniz :)  Kazasız belasız güzel günlerde gazlamanız dileği ile. 

 
Ellerinize sağlık güzel dokunuşlar, Aracı kalbinizde dahada yaşatır kılmış resmen, Öyle bir heyecan ve tutkuyla bağlanmışsınızki benide gaza getirdiniz :)  Kazasız belasız güzel günlerde gazlamanız dileği ile. 
Teşekkür ederim, eksik olmayın. Daha güzelleri sizlerin olsun :)

 
Hayirli olsun hocam hatasiz tertemiz olmus  :masallah:

 
Güle güle kullanın hayırlı olsun:)Yaylar ne zaman montaj yapılıyor:)

 
Hayırlı olsun fişek gibi olmuş [emoji41] Nazar değmesin kardeşim
Allah kaza bela vermesin

 
Wolfsburg Edition vatana millete hayırlı olsun.[emoji4] Allah sağlıklı mutlu, kazasız belasız kullanmayi nasip etsin. Takipteyiz her zaman [emoji41][emoji6]

 
Küçük Bi tavsiyem olabilir.Egsoz çıkışlarını yine soldan yan yana çiftli olarak değiştirmeniz.Ama serviste satılandan az biraz büyük olsun bence.

 
Gule güle kullanın yeni aracinizi sıfır gibi yeni almişsiniz sanki MAŞALLAH

 

Bir eksiğiniz spoiler kalmış sanki

 

Geri
Üst Alt