NISSAN JUKE İNCELEME


enpisagor

Katılımcı Üye
 
Katılım
24 Tem 2015
Mesajlar
1,479
Tepkime puanı
11
İsim
Can
Merhaba, Bugün yengemin aracını bakıma götürmüşken beklerken juke modelini showroomda kısaca inceledim. Öncelikle Nissan'ın bakım anında olan tavrını belirtmeden edemeyeceğim. İlk ulaştığım andan itibaren çok sıcak ve güler yüz ile karşılandım, iki gün önce kendi aracımı yetkili servise götürdüğüm için çok daha objektif bir karşılaştırma yapabilirim.

Hemen servis danışmanı kapıyı açıp hoş geldiniz, imza işlemleri için içeriye geçtik. Ne içersiniz? dedikten 2 dk geçmeden nescafe geldi. bilgiler alındı ve bekleme salonuna kadar danışman eşlik edip, aracın işleyişi ile merak ederseniz her an gelebilirsiniz, yardımcı oluruz dedi. Bekleme salonunda her 10 dk da bir, bayan gelip bir şeyler yer içer misiniz? diye soruyordu. Çayın yanında taze kuru pasta, kek ve dilim simit porselen tabak servis edildi. Şaşırdım. Araç almayacağımı ve bakım süresinde biraz inceleyeceğim dememe rağmen her an desteğe hazır olduğunu belirten çalışan yine çok nazikti.

Vw de bunun nasıl olduğunu biliyorsunuz. Kahve söyledim unuttular, 2. kez isteyince yoğunuz unuttular heralde dediler :D  



 

Geri
Üst Alt