Ekran donma sorunu


Katılım
19 Ara 2016
Mesajlar
72
Tepkime puanı
0
İsim
Melih
Arkadaslar merhabalar,aracim 2015 model.6.5' ekranimda araci aldigimda goruntu gidiyordu ekran dokunmatigi islevini kaybetmiyordu.boyle bir sikintim vardi(daha once bu sorunla karsilasanlarda olmus benim gibi.mutlaha duymussunuzdur).daha sonra aracimin ekrani icin guncelleme oldugu soylendi ve ekran serviste guncellendi.bu sorun simdilik halledildi ama son 1 aydir baska bir sorun ortaya cikti.aracin ekrani donuyor ve dokunmatik calismiyor ama goruntu var.veya birseye tikladigimda 5 sn sonra isliyor vs.ornegin bazende arac kendi kendine radyoda kanal degistiriyor sacma sapan tuslara basiyor ve bu sirada yine dokunmatik kullanilmiyor.ayrica ekran dondugunda ekrana direksiyon tuslarindanda mudahele edemiyorum.islevsiz kaliyor. ozellikle sabahlari arac sogukken oluyor bu dikkatimi cekti.bir alakasi varmidir bilmiyorum ama.biraz uzun oldu ama kusura bakmayin.boyle birseyle karsilasan oldumu.tesekkur ederim simdiden cevaplariniz icin.

 
Bu hata ile karşılaşmadım hocam. Muhtemelen cihazınız değişecektir.

 
bu sorun bende 1,5 yıllık süre içerisinde ya 2 ya 3 defa oldu. o yüzden herhangi bir işlem yaptırmadım , kendiliğinden düzeldi.

 
Bu aralar cok sik olmaya basladi.nerdeyse her sabah diyebilirim.peki bu surekli olan birsey olmadigi icin ben araci servise goturdugumde suan bisey yok diyecekler muhtemelen.bunun icin ne onerirsiniz ?

 
Bu aralar cok sik olmaya basladi.nerdeyse her sabah diyebilirim.peki bu surekli olan birsey olmadigi icin ben araci servise goturdugumde suan bisey yok diyecekler muhtemelen.bunun icin ne onerirsiniz ?
Video çekip servisteki elemanlara gösterin hocam. Tuşlara basıp işlev görmediğini gösterin büyük ihtimalle arıza olduğunu kabul ederler.

 
Bendekide cok donuyor gerçekten bazen hiç tepki vermiyor kırıp atasım geliyor o derece anlıyamadım sorun problem neyden kaynaklanıyor diğer comfortline araçımdaki 5 ilç hiç öyle bi sorun yok akıcı gibi calışıyor ama 6.5 gerçekten rezalet durumda 

 
@yusufacs Bahsettiğiniz sorun birçok vag grubu araçta mevcut , ekranınız değişecek , bildiğim kadarıyla iyi niyete sokuyorlar , geçmiş olsun...

 
@yusufacs Bakımları serviste yaptırıyorsanız şansınız yüksek , yaptırmıyorsanız da şansınızı deneyin ,bu işler servisin elinde istediklerinde yapabiliyorlar

 
@huseyinkaraduman Sizin farlardaki sorun neydi Hocam ? Servis takipli araçlardaki kronik sorunlara bir şekilde çözüm buluyorlar, buna bizzat şahidim Bursa Doğuş Otoda.

 


Geri
Üst Alt