Çamurlukta Göçük


dangerouz

Üye
Katılım
1 Nis 2016
Mesajlar
116
Tepkime puanı
25
Konum
İstanbul
İsim
Oğuz
Merhaba arkadaşlar

2 gün önce iş çıkışı aracımın yanına gittiğimde karşılaştığım durum.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü 6 aylık aracım daha 2 gündür uyuyamıyorum.İş yeri kameralarını inceliyorum ama yanındaki iki araç hiç kıpırdamıyor.Görüntü de net değil.Bu hasar yandaki aracın kapısı ile oluşmuş olabilir mi.Araçlar 45 derece açılı olarak yan yana duruyor, yani kapının uç noktası çamurluda geliyor.Bu göçük  için bana önerebileceğiniz bir yer var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 5866

Ekli dosyayı görüntüle 5867

Ekli dosyayı görüntüle 5868

 
Öncelikle geçmiş olsun. Moralini bozma. Özlem oto kaportayı öneririm. Zeyrek mah. Suyolu sok  no 9 kemerdibi-fatih istanbul. 

 
@Voodoo hocam teşekkür ederim bu kadar stresin içinde bir de bu Can'ımı sıktı.Buna da şükür daha büyük kazalardan korusun Allah.

 
@Voodoo hocam teşekkür ederim bu kadar stresin içinde bir de bu Can'ımı sıktı.Buna da şükür daha büyük kazalardan korusun Allah.
Değerli Hocam 

Neler  hissettiğinizi anlıyorum.

Benzer bir durum yaşanmıştı.  Camı çizmişlerdi park halinde benim de... 

Sizin derdimizin devası var çok şükür. 

Burada boya kaybı olmadığı için yağlı çekiç tabir edilen boyasız doğrultma yöntemini kullanan bir tamircide bir iki saate hallolur. 

Dostumuzun tavsiye ettiği özlem Oto bu işte adeta markadır. Kesinlikle doğru adres.

Özlem Oto Kaporta,

Zeyrek mah, Suyolu sk. No:9 Kemerdibi/Fatih,tarif olaraksa kadınların pazarının yukarısı surların dibi, itfaiyenin arka tarafı oluyor.

Melih ÖZLEM 0549 589 60 00 ,

0532 314 52 37 ustanın telefonu.

 
@Voodoo ve @silvershadow hocam tavsiyeniz ve yönlendirmeniz  için çok teşekkür ederim. Bu kötü durumda bana destek olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim, çok sağ olun :)

 
kapı çarpmayla olmuşsa bu o nasıl bir kapı açıştır.

çok geçmiş olsun.

 
kapı çarpmayla olmuşsa bu o nasıl bir kapı açıştır.

çok geçmiş olsun.
Değerli Hocam 

Ben ayağıyla tekmeleyerek kapı açanı gördükten sonra çok görmüyorum. 

Eh bu gördüğüme de pes dedim.  

 
Arkadaşlar merhaba

Dün aracımı MTC ye götürdüm sonuçlar resimde çok ufak bir iz var o da çok yakından bakmadıkça görünmüyor.Uzaktan zaten hiç belli olmuyor.En azından kirli pis görüntüsü ortadan kalktı.

@silvershadow @Voodoo hocam Melih Usta bu aralar cumartesi günleri müsait değilmiş.Ben de hafta içi uygun olamıyorum o yüzden tercih edemedim ama aklıma yatan yer orasıydı. Ama sonuç olarak MTC gayet iyi bir iş çıkardı.

Ekli dosyayı görüntüle 5969Ekli dosyayı görüntüle 5966Ekli dosyayı görüntüle 5967

Son fotoğrafı maslak doğuş otoda çektim

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@dangerouz Gayet iyi olmuş. Fazlada takmamak lazım. Dünya malı sonuçta. Ne kadar korursan koru trafikte gelir biri sana zarar verir. Cana gelmesinde. İyi golfler.

 


Geri
Üst Alt