Golf 7 Geri Vites ve Gündüz Farı Led Uygulaması(Photon)


Exe7

Üye
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
404
Tepkime puanı
47
İsim
Oğuzhan Toprak
Hocalarım aklımda olupta uygulama için fırsat beklediğim iki uygulamayı sonunda gerçekleştirdim.

1.Bi- Xenon Basic Far da bulunan Gündüz Farının led'e dönüştürdüm.

Ürün:photon Ultimate 7000 Kelvin Aspiring Serie marka aldım Fiyat=>120tl

0b9d27e09b31837f21aaf429c84edbd1.jpg


40f3ddae4ec1748903deadff88ea1d3e.jpg


d3dd03e9cf0db9cc530d81e9e66ed162.jpg


SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle güle güle kullanın. Rica etsem karanlık bi ortamda geri vites ışığının aydınlatmasını fotoğraflama şansınız varmı ? Oturduğum yerde akşamları geri parkda zorlandığım için bende düşünüyorum. Birde arıza lambası yaktımı acaba ?

 
Ben halojen icin olanini aldim aliexpressden,w16w halojen olanlarin. 6$ falandi sanirim cifti.Aydinlatmasi bayagi baygi iyi herkesin almasi gerekli bence ucuza guzel modifiye :)  Arizada yok.Video ve foto ekledim

Ekli dosyayı görüntüle IMG_6064.mp4

image.jpeg

 
@fcsrn Hocam çok tşk ederim benimde çok hoşuma gitti tavsiye ederim kesinlikle :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
@MuratÇKRKÇ Hocam tşkler.Akşam tabiki çekerim video fakat şuan şehirdışındayım arabayla gelmedim.Önümüzdeki hafta içi çekerim inşallah.Arıza lamabası yakmıyor hocam kesinlikle.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
niye halojen olarak beyaz ışığı yok bu ampulun , lede mahkum muyuz ?

 
Hocam nasıl takılıyor acaba? Kendiniz mi taktınız gündüz farlarına ledleri?

 
@cptmetin Hocam kendim montajını yaptım.Öncelikle aracın anahtarı; kontakta çevrili veya kontakta hiç olmamalı(Ampul'ü çıkardığınız da arıza lambası yanabilir)

Arka bagaj'ı açıyorsunuz ve stop'un iç pandizot kısmını göreceksiniz sonra o stop'un pandizotunu Tırnakları kırılmadan aşağıya doğru çekiyorsunuz ve çıkıyor.Oradan geri vites lambasının jak'ı var onu çıkarıyorsunuz,sonra aldığınız ürünün duyu kısmını pense ile hafif eziyorsunuz paylaştığım resime dikkatli bakarsanız ezilmiş duyu ile ezilmemiş duyuyu görürsünüz sonra direk oturuyor en sonunda sondan başa doğru adımları izleyerek montajı tamamlarsınız.

 
@Exe7 Üstad elinize sağlık güzel olmuş. Yalnız photon markayı tavsiye üzerine mi aldınız? Genel kanı olarak Philips Pw24w öneriyor arkadaşlar.Siz ikisini inceleyip Photon a mı karar verdiniz?

 

Arkadaşlar geri vites ledlerin halojen ampule göre aydınlatma performansı nasıl, aliexpressten verdiğim sipariş elime ulaştı ancak montaj konusunda kararsız kaldım, görüntünün iyi olduğu konusunda şüphe yok ancak özellikle karanlıkta aydınlatma nasıl?

 

Geri
Üst Alt