Comfortline fren lambası problemi


Berkay09

Yeni Üye
Katılım
25 Şub 2024
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
Konum
Aydın
İsim
Berkay
Araç
Golf 7,5 comfortline
Herkese selam. Aracım 7,5 comfortline videoda anlatmaya çalıştığım sorunu yaşıyorum aracı yeni aldım alırken sağ stop ikaz yanıyordu zaten bende halojen zannedip ampulünden kaynaklıdır diye düşündüm halbuki ledmiş. Videoda görüldüğü üzere (Sorunun videosu) far auto modda iken ilk kilit açışta sağ sinyalin yanmaması ve ikinci de stabil olarak hepsinin senkronize olarak yanması. Onun videosunu çekemedim ama frenede ilk basışta sağ stop ilkte yanmıyor sonraki frene basmalarda yanıyor videodaki gibi. Gündüz bu sorunu yapmıyor ikazda yanmıyor ilginc bir şekilde. Led mi arızalı yoksa kodlamada veya elektriksel bir sorun mu var? Teşekkürler.
Stop videosu

IMG_1555.jpg
 

Sorun %99 stobun kendisinde gozukuyor. Suruste ya da muayenede sorun olmayacaksa kodlama ile ariza kapatilip devam edilebilir gibime geldi.
 
Upvote 0
Kesin cevabi araci gormeden vermek zor. O yuzden %99 dedim. İadesiz urunlere para verip de sorunu cozememek var isin ucunda.
Haklısınız, ben en iyisi kodlamadan hatayı sildireyim zaten stop çalışıyor tamamen sönene kadar kalsın en kötü orjinal alır geçerim. İlginiz için teşekkürler.
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt