polo sedan


magic

Katılımcı Üye
 
Katılım
1 Eki 2015
Mesajlar
943
Tepkime puanı
10
İsim
Emre
http://otomobil.mynet.com/yeni-modeller/volkswagenin-sporcu-sedani-1178

Volkswagen'in sporcu Sedan'ı

Polo GT Sedan ortaya çıktı.

Son güncellenme tarihi: 31 Mayıs 2016 10:43:22

Ülkemizde daha önce müşterilerin beğenisini kazanmış ancak motor emisyon uyumsuzluğu nedeniyle ithalatına son verilmiş modellerden biri olan Volkswagen Polo’nun sedan versiyonu hâlen daha Rusya ve Hindistan pazarlarında satışa sunuluyor.

Rusya’nın Kaluga şehrinde üretilen ve bu krizli pazarda satışa çıkan Volkswagen Polo Sedan, şimdi de GT versiyonu ile gücünü artırdı. Kalbinde 123 beygirlik 1.4 litrelik turboşarjlı motorun görev aldığı Polo GT Sedan’da standart olarak 6 ileri manuel şanzıman sunuluyor ancak opsiyon listesinde 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman da mevcut.

Türkiye'de Hyundai Accent, Renault Symbol gibi güçlü ve çok satan rakipleri olan Polo Sedan, AB teknik kurallarına homologe edilmiyor ve bu nedenle de Türkiye ve Avrupa pazarlarında satışa çıkarılmıyor.

Rusya ve Hindistan pazarında yollara çıkan Polo Sedan’ın GT versiyonunda 16 inçlik alaşım jantlara, belli belirsiz görünen arka spoylera, siyah tavan ve yan aynalara, plastik petek ön ızgaraya, çift krom egzoz çıkışına, GT detaylı yan eşiklere, düz tabanlı direksiyon simidine ve damalı koltuklara yer veriliyor.

İlk etapta özel üretim versiyonunun siparişe açılacağı Polo GT’yi yalnızca 300 Rus sipariş edebilecek.

Ekran Alıntısı.JPG

 

Geri
Üst Alt