GOLF 7'ye uygun çıkma jant tavsiyeleri


aaron

Üye
Katılım
12 May 2016
Mesajlar
422
Tepkime puanı
192
Konum
Zong.
İsim
Aaron
Replika (imitasyon) jantları güvenlik açısından bende uygun bulmuyorum. O nedenle Golf'ümüzün 5*112 jant göbek ölçüsüne uyacak benzer ölçüdeki diğer markaların (audi vb.) çıkma 17" jantlarına bakıyorum bu aralar. Kendi aracımda meşhur 16" doverlar mevcut. İlk aracı aldığımda dijonları çok beğeniyor, almak istiyordum. Fakat şimdi almışken biraz farklı bir jant olmasını istiyorum.  Güzel Passat jantları da var aslında.

Dip not düşeyim, bilindiği üzere döver jantların ve bazı diğer modellerin üreticisi yerli CMS firmamız. O nedenle CMS'nin de aracımıza uyacak güzel jantlarının olduğunu da belirtmek isterim.

Netten bulduğum ve yakışacağını düşündüğüm 2 adet orijinal çıkma Audi A3 jantını, isimlerini bulamadığımda sarı siteden bulduğum fotolarını ekliyorum:

303511870rdo.jpg

281266105k94.jpg

303511870lyz.jpg

2812661059lh.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İkiside güzel bence yakışır

Sent from my iPhone using Tapatalk

 
Bu ikisi arasında üsteki daha iyi duruyor diğeri Sedan araca daha çok yakışıyor şahsi fikrim 

 
@yusuf

Yusuf Hocam merhabalar,

CMS jantlara bi göz attığımda sizin almış olduğunuz CMS 537 modeline baktım. Benim sormak istediğim ET değer mevcut jantlarımızdan daha düşük olduğu(cms için ET35 ile ET 40 değerlerini buldum?) için jantlar daha da dışarıda durur mu? Siz çıkardıklarınızla arasında böyle bir fark gördünüz mü?

Yani spacer'a gerek kalmadan ET değeri bu işi, bi nebze olsun, görür mü?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@aaronyakışmış bence. benim 16'' a3 jantlarına benziyor. sanırım bunlar 17''

 
@aaron Çok yakışmış hocam scirocco jantları,iyi günlerde kullanın.

 
@trgy Turgay hocam teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için. Fotoğraftaki araç benim fakat jantlar foto montaj. Benimde beğendiğim bir jant. Fikir vermesi açısından ve sizlerin fikirlerinizi almak için hazırlamıştım.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@aaron Aha benim gözler gitmiş :)  eğer bulabilirsen düşünmeden al tak

 
ben bu sekilde cok detaylı jantları sevemedim bir türlü. biraz ofsetli boyle sildikce parlayacak pırıl pırıl birşeyler istiyorum. aracım yeni ama jantlar gözüme batıp duruyor 

@yusuf işte jant budur :)  http://www.cms.com.tr/ProductDetail_cms-626-16_57 ben de sordum bayisine falan bu jantları cok begenmiştim sen de resmini eklemişsin

 


Geri
Üst Alt