Araçta şarj gücünün normalden az oluşu - elektrikçi önerisi


balcis

Üye
Katılım
23 Tem 2019
Mesajlar
85
Tepkime puanı
55
Konum
İstanbul
İsim
Sedat
aracımda acc, şerit takip, kör nokta gibi retrofitler mevcut. ayrıca kablosuz şarj, kablosuz carplay aparatı (daha önce konusunu açtığım aparat) ve arka havalandırmada da usb girişleri var. son olarak da çakmak girişinde bir adet usb şarj takılı.

öndeki usb'ye wireless carplay aparatı sabit takılı, ek olarak kablosuz şarjda zaman zaman telefon şarj ediyorum. çakmak girişinde de bir adet kablo var, kablosuzda etmezsem zaman zaman bununla ediyorum ancak orijinal iphone kablosu olmasına rağmen hem yavaş şarj ediyor (telefon evde hem kablosuz hem kabloyla gayet normal ve hızlı şarj oluyor) hem de bazen güç o kadar azalıyor ki şarjı bırakıyor, kabloyu tekrar takıp çıkar yapıyorum çeviriyorum vs öyle kendine geliyor. arka havalandırmadaki usb'ler ise (çekerken çakmak girişinden alarak çektik) kabloyu takıyorsun şarj görünüyor ve 2sn sonra gidiyor; yani oradan hiç şarj alamıyorum. acaba çakmaktaki şarjın gücünü bu mu kesiyor diye bunu iptal ettim hatta, tesisatın ucu (emniyetli bir şekilde) boşta duruyor, arka şarj iptal.

öncelikle başına benzer durum gelen var mı? ne yapabilirim, başından savmayacak ölçecek bakacak anlayacak bir elektrikçi var mıdır İstanbul'da, ben küçükçekmece'deyim ama işinde iyi biri için gerekirse biraz yol kat ederim.
 

Geri
Üst Alt