Ziebart hakkında..


Patriot

Üye
Katılım
24 Mar 2016
Mesajlar
49
Tepkime puanı
0
İsim
İsmail
Uzun araştırmalarım sonucu ziebart da karar kıldım ve bugün Eskişehir Ziebart a gittim..Sevkan bey sağolsun çok ilgili ve hoşgörülü davrandı..Yapılan uygulamalar, Cam filmleri,Z shield ön kaput koruma,tampon koruma,yan çamurluk koruma,kapı eşikleri,bagaj eşiği,araç içi halı vinil koruma,antibakteriyel koruma,motor koruma,iç mekan antistatik koruma ve Diamond gloss boya koruma..Garanti belgesinide verdiler..Bakalım zaman içinde nasıl olacak..Kabarık olan yerler kendiliğinden düzelecek dediler ya bakalım..

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende cam filmi düşünüyorum, ancak montajda kapı trimleri sökülüyor diye pek girmek te istemiyorum. Bu işlemde kapı trimleri söküldü mü? Ayrıca sakıncası yoksa fiyat ne tuttu. Kalem kalem bir liste var mı?

 
Hiç birşey sökülmedi,yerinden bile oynatılmadı..Fiyat bilgisi bende kalsın şimdilik.

 
Ama etraflıca fiyat araştırın..gereksiz yere size keyif bağışlıyolar yoksa,uygun fiyata kapattık diye gereksiz yere sevinmeye başlıyosunuz sonra.

 
Son durumum şu ki tampondaki filmde kalkmalar şişmeler başladı nedense ve sağ ön cam filmindeki büyük hata hiç düzelmedi,diğer camlardaki benek benek olan yerlerde hiç düzelmedi..Kısaca şunu söyleyeyim,işcilik kalitesi verdiğimiz o parayı hak etmiyo belliki.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konularda işçilik çok önemli. Benim 4 cam + ön cam filmleri 6 saat kadar sürmüştü. milimetrik işçilikten çok memnun kalmıştım. Ankarada DBY detailing i tavsiye ederim.

 
Yakın olsaydı keşke,bi gider bakardım 

 

Geri
Üst Alt