Kasislerde Ön Sağ Takımdan Gelen Tak Sesi


eardic

Yeni Üye
Katılım
22 Şub 2019
Mesajlar
16
Tepkime puanı
5
Konum
Türkiye
İsim
EA
Araç
2016 Golf 1.2TSI DSG Comfortline
Merhabalar,

Geçen haftalarda burçlardan çok fazla gıcırtı sesi geldiği için aracımı yetkili servise götürdüm. Servis öndeki 4 adet burcu yağladı ancak ses daha da arttı. Sonrasında servise tekrar götürdüm burçları değiştirttim ve gıcırdama sesi tamamen kesildi. Ancak ilerleyen günlerde küçük kasislere biraz hızlı girdiğimde sağ önden tak sesi geldiğini farkettim. Hızlı girdiğimde titreşimi içerde hissedebiliyoruz. Burç değişimi öncesi böyle bir ses yoktu. Bu ses ilerde herhangi bir problem yaratır mı ve normal midir?

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Yetkili servise tekrar götürdüm ve incelettim. Burca taş sıkıştığını ve çıkardıklarını söylediler ancak hala küçük kasislerde sağ taraftan tak sesi gelmeye devam ediyor. Tecrübesi olanlar bilgilendirebilirse çok sevinirim.

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Upvote 0
Tekrar gitmek lazım sanki servise işin peşini bırakmayın oldu bittiye gelmesin
 
Upvote 0
Servise bi sefer gitmişsiniz ve bi ücret ödemişsiniz olan oldu diyip bırakırsanız onların işine gelir sizin paranıza yazık olur. Tak sesi genelde amörtisör patlaklarında duyuluyor ama tabiki görmeden bir şey diyemeyiz
 
Upvote 0
Arkadaşlar amortisör takozunun vidası gevşemiş tak sesi o yüzden geliyormuş sağolsun yetkili servis ücret almadan sorunu halletti.
 
Son düzenleme:
Upvote 0

Geri
Üst Alt