Arka stop lambasının kırılması.


ismail_32

Üye
Katılım
30 Eki 2015
Mesajlar
119
Tepkime puanı
6
Konum
İstanbul
İsim
İsmail
Herkese iyi akşamlar. Bugün aracın sağına soluna bakayım derken  arka stop lambasının plastik kısmını kırıldığını gördüm . Kendimizin gözümüz gibi baktığımız araca başkası tarafından hasar verilmesi gerçekten canımı sıktı. Şimdi ben bu stop'u kaskodan mini onarımla yaptırabilir miyim ya da nasıl bir yol izlemeliyim ? Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 

 
Geçmiş olsun hocam. Benimde stoplarda çatlak var. Malum sitede hiç kullanılmamış satılık stoplar var. Takım fiyat 300/350tl kasko hasarsızlık indirim hakkınız varsa kaskodan halledin. Ender eletronik tek olarak satıyor diye hatırlıyorum. Hangisi kırılmış? Sağ,sol,iç,dış

 
@Nature and cars Saolun hocam . Sol taraf en alt kısım plastik dış kısım birazdan fotoğraf atarım . Kaskoyu bozacaksa kendim yaptırayım diyorum ancak bu konularda pek de bilgim yok açıkcası.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaskocunuzla görüşürsünüz hocam,bilgi verirler. Benim kaskom güneş sigorta, her yıl 3000tl kadar olan hasralarda kasko delinmeden onarım yapılıyor. stoplar 4 parça olduğu için sol iç,dış hangisiyse araştırma yaparız. 90tl tek paça olarak satışta görmüştüm. Aslında led stop alınabilir lakin fiyat 1500k gibi yüksek.

 
@Nature and carsTeşekkür ederim hocam . Yarın kaskoyu arayayım .Benim de güneş sigorta full diye yaptırmıştım .

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@ismail_32174 Tl kdv dahil fiyatı. Aracı ilk aldığımız zaman aynı şekilde başka bi aracın teması sonucunda kırılmıştı. Kaskoyu devreye sokmadan serviste değiştirmiştim.

 
@ismail_32Üç aşağı beş yukarı aynıdır hocam. Servise plakanızı vererek sordurabilirsiniz. Montajı da kısa sürüyor zaten hemen hallettirirsiniz.

 
@ismail_32 Açıkcası 170 Tl için kaskoyu bozdurmayı istemedim. 

 
geçmiş olsun , dün benimkinin de sağ dışı boylu boyunca çizmişler 3-4 yerden , cama kadar çıkmış. cama çıkmayaydı iyiydi :)  çizik için de değiştirilmez kaldı öyle stop.

 
Aracıma yeni led stop taktırdım,elimde 1 set orijinal stoplar var. İlgilenirseniz iletişime geçebiliriz:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Arkadaşlar geçmiş olsun. Bunlar ufak tefek şeyler. Canınızı sıkmanıza gerek yok.

Benim de elimde orjinal takımlar var. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olurum.

 

Geri
Üst Alt