İstanbul-Balıkesir(Akçay) Rota Önerisi


Tuzla'dan en iyi rota bence şudur: Pendik-Yalova feribotuna binip eski yoldan Gemlik-Orhangazi-Bursa'yı takip edin, Bursa şehir merkezine girmeden İstanbul-İzmir-Ankara tabelasından Bursa Çevre Yolu'na girin. 25 km kadar gittikten sonra ücretli otoyola girmeden sağdan Balıkesir-Karacabey-İzmir tabelasından sapın. Susurluk'u takip edin, Balıkesir merkeze girmeden Akhisar-İzmir tabelalarından devam edin. Akhisar-İzmir tabelasından yaklaşık 10 km gittikten sonra sağdan Edremit'e yol veriyor, o yolu 105 km takip ederek Akçay'a ulaşabilirsiniz. Bu güzergahın yol ücreti sıfır liradır.

 

Direk e5’den bastim gittim. Radarbotu açtım gittim. Dönüşte ayni sekilde. Gece yollar bomboş radarda kurmuyorlar yollar boş diye. 

 
@thingbad orta derecede diyebilirim. Örneğin mobil radar uyarısı veriyor ama o noktada mobil radar yok. Gun içinde vardır ama benim geçtiğim saatte mobil radar kalkmıştır. Ama mobil radar olan yerde uyarı vermemezlikte yapmıyor. Fazladan uyarı veriyor ama eksik uyarı vermiyor öyle diyeyim. 

 

Geri
Üst Alt