Golf almak istiyorum


yenigolfcu

Yeni Üye
Katılım
15 Eyl 2021
Mesajlar
4
Tepkime puanı
4
İsim
burak kocabaş
Merhabalar uzun süredir araç almak istiyordum kararımı golften yana kıldım. Bu siteyide aramalarım sonucunda buldum. Hayatında ilk defa golfe binecek insan olarak bir kaç soru soracağım cevap verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim. 2020 Model 1.5 TSI Comforline paketi almayı düşünüyorum ( param o kadarına yetiyor ) tavsiye eder misiniz ? Işık ve görüş paketleri bu araçlarda standart mıdır yoksa opsiyon olarak mı takılıyor. Kırmızı rengi hoşuma gitti ama kırmızı renk tutulan bir renk mi 1 sene sonra ev almayı düşündüğüm için elimden çıkarmak istediğim zaman hızlı bir şekilde çıkmasını istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@yenigolfcu km'si görece düşük olan 2016-2017 model highline öneririm. Gerekirse manuel olsun ama Highline olsun. Highline candır  (y)  Sorduğunuz paketler Highline'da standart.

Bir de tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz.




 
@sezerc Hocam mümkün olduğunca yeni almak istiyorum zaten mevcut aracımı yıl olarak yaşlandığı ve km olarak yükseldiği için satmıştım 2019 2020 düşük km bakıyorum comfordline benim için en ideali gibi gözüküyor bütçem o kadarına yetiyor @mardan1978280 - 285 arası bütçem var 

 
Merhaba,

1-2 yıl düşük olsun full olsun :)

keyless go ve cam tavan 

 
Gerçekten anlamış değilim 2020 1,5tsi higline golf ile 2020 1,5tsi audi a3 aynı para isteniyor. Bence sürekli aracı kullanıcaksanız 1.0tsi 116ps audi a3 2018-19 model alabilirsiniz. Hemde keyles standart olur. sunrooflu da denk gelebilir. Bu yüzden 1,5tsi comfort yada higline bana hiç mantılı gelmiyor.

 
2017 TDI Higline  cam tavanlı  100 bın km altı  temiz  bulursun , sakın  boş paket  alma  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Retrofit yapılamayan arac alin


Golf cok para yiyor


 
@HONEY Başkaları ev almak için araba satar nerdeyse retrofit için ev satacak duruma geldik. Hayalet ekranlar havada uçar, app connect li üniteler karaborsaya kaçar. Acc ve pla cabasi. Valla comfortline hele boşline araba ev sattırır valla.  :)

 
Hocam renk konusu göreceli ama ben kırmızı renk almazdım. Birde 2020 yillarinda satilan golflerin nerdeyse hepsinde var ışık ve görüş paketi. Birde ilanlara bakinca cok kirmizi renk var. 2020 zamaninda golf 7 nin son zamanlari oldugu icin ne varsa getirdiler milletde renk menk demedi olani aldi. Onun icin kirmizi cok tutuluyor gibi gelebilir ama 2019 oncesi golflere bakarsaniz kirmizi daha azdir.

 
2020 ışık ve görüşlü comfortlinın highline gore katlanir ayna, zenon far ve hayalet ekrani eksiği var. Benim bildiğim başka farkı yok

Birde 17 jantları :)))

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

1 yil sonra satilacaksa alinmasi gereken araba 1.0 dsg comfort olmali, en hizli piyasa bu motor ve bu donanimda, 1.5 comfortun rakibi 1.0 highline, genellikle motor yerine donanim tercih edilir, o yüzden 1.0 highline veya 1.0 comfort tavsiye ederim, 2.elde highline comfort kadar  degerini koruyamaz

 

Geri
Üst Alt