Ankara çevre yolu EDS


agacmalzeme

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
30 Ağu 2017
Mesajlar
2,542
Tepkime puanı
3,184
Konum
Ankara - Çankırı
İsim
Mehmet
Sürekli kullandığım çevre yolunda Bi ara yol kenarlarında EDS tabelası görmeye başlamıştım pek umursamıyordum ama düne kadar 😬 Bağlum köprüsü ile susuz çıkışı(k.hamam-kazan ayrımı) arası ortalama hızdan ceza yemişim. 10 haziran cezası dün geldi. O yolda genelde hız sabitleyici 110 ile giderim bazen 2. Şeridi 80-90km hızla kapatan sürücüler yüzünden sola geçip bastığım olur oda bunlardan biriymiş sanırım. Ankaralılara duyurulur çevreyolunda EDS ile ortalama hız tespiti çalışıyormuş tecrübe ettik 😁

IMG_20210909_230541.jpg

 
Ben de Ankara’da 4 şeritli yolda 110 ile giderken 500 TL civarı ceza yemiştim. 82 hız sınırı olduğu için. 4 şeritli yolda 82? 
 

Ayrıca, canım sıkıldığı zaman Çevreyolu’na çıkıp 1.2 TSİ! İle gazlıyorduk bizim, ortalama olduğunu bildiğim için 200 bile görsem daha sonra 80 e falan inip telafi etmeye çalışıyordum, artık onu da mı yapamayacağız? 

 
@agacmalzeme Geçmiş olsun hocam. bende Ankara'da çay yoluna giderken EDS ile ortalama hız'ın 82 olarak ölçüldüğü yerde, gezici radara yakalanmıştım,hem de araba gurubundan kopayım diye 5-10 saniyelik bir süre içinde yaptığım bir hız. eds nin olduğu yerde gezici radarı masum karşılamam, karşılanmamalı adı üstünde ortalama hız. İtiraz ettik hızımızın sürekli olmadığını 5-10 saniyelik hız yaptığımı zaten EDS nn olduğunu vs vs diye, ama kabul etmediler, bütçe açığını kapatacaklarmış. :)  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

geçmiş olsun hocam, bu cezalar gereksiz can sıkıyor. Ben de geçtiğimiz pazar Sakarya-İzmit arasında radara girmişim 300 TL... muayene bitmiş ayın 6'sında, çarşamba (ayın 8i) günü çevirmeye giriyorum muayene yok bir ceza daha!!! Bu hafta çok canımı sıktı bunlar çookk

 

Geri
Üst Alt