Ön Cam Değişimi


Mkaya

Yeni Üye
Katılım
10 Mar 2020
Mesajlar
11
Tepkime puanı
7
İsim
Mustafa
Merhaba arkadaşlar, Golf 7.5 midline plus aracımın ön camı onarılmayacak kadar hasarlandı ve değişimi gerekiyor. Kasko sayesinde ücretsiz değişebiliyormuş. Sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu bir firmada orjinal VW logolu cam olduğunu belirttiler. Buna güvenebilir miyim? Servise mi gitmeliyim? Görüşlerininiz için şimdiden teşekkür ederim. 

 
Yanlış algı oluşmasın.

Kasko poliçeleriniz ile herhangi bir nedenle camda oluşan hasarı kasko karşılar. Gelecek olan kasko poliçenizin yapımında hasarsızlık indirimine etki etmez. Yani indiriminizin durumuna göre ya aynı kalır ya da daha da düşer.

İstediğiniz yerde yapabilirsiniz.

Sigortanızdan sorgulatın nerede yaptırabileceğinizi.

Cam orijinal olur ancak işçilik kötü olabilir. Bu durumlarda güven durumu biraz şansa bakar. Bulunduğu bölgede araştırmak daha mantıklı.

 
Upvote 0
Bazı durumlarda serviste de işçiliğin kötü olduğu olabiliyor özellikle cam değişiminde. Servisin avantajı bir sıkıntı olduğunda hakkınızı alma ihtimaliniz daha fazla. Kaskonuz serviste değişimi karşılıyor ise serviste yaptırın. Serviste değişimi karşılamıyor ise kaskonuzun karşıladığı özel servisleri internette araştırıp en kurumsal olanına gidip değiştirebilirsiniz. Ben özelde değiştirdim gayet memnunum.

 
Upvote 0
@Mkaya benimde aracimda cam catlamis ben ertelemistim ve catlak buyudu kullanilmaz hale geldi, isin kotusu aracin lazim oldugu bir zamana denk geldi yetkili servisi aradim yanlis hatirlamiyorsam 3 gun sonraya randevu vardi, arac ertesi gune lazimdi, ozamanki sigortacimi aradim anlasmali bir cam servisinden degistirttim ve ertesi gun yolculugumu yaptim isimi halletim sonra takribi 4-5 sene sonra yazlik bir beldede cam tam ortasindan assadan yukari dogru catladi ve ic dikiz aynasi dustu , sanirim edremitteydim, orada aynayi yapistirttim donunce yetkili servise gittim , danisman arkadas cama bakar bakmaz, bu cam vw logolu degil , bu durumlarda kasko firmalari logolu cam parasi vermiyorlar uzerindeki cam kadar karsiliyorlar dedi, ozaman hic dikkat etmemistim bu duruma, eminmisin diye sordum hasar tazmin kismini aradi oradakilere sordu %100 eminiz dediler bende ciktim gene anlasmali bir cam servisinde baska marka bir camla degistirdim. 2 seferdede kaskonun hasarsizligina birsey olmadi ancak tecrubesizligimden oturu oncamim Vw logolu degil, demem o ki, vw logolu camla degistirinki benimki gibi bir durumla karsilasmayin, iscilik konusunu bilemem sans isi ben kartal oto sanayide biryere yaptirmistim 2 saatte halletti iscilik gayet guzeldi, ama bir acemiye yada kasaba denk gelirseniz o silikonu kazımak icin elindeki falcataylan arabanin anasini kosaliyabilir.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt