Golf bagaj hacmi


Aky_887

Yeni Üye
Katılım
22 Ağu 2021
Mesajlar
6
Tepkime puanı
3
İsim
Ali Kasım Yücesoy
İyi günler arkadaşlar 1 veya 2 çocuklu bir aile için golfun bagaj hacmi yeterli midir? İnce yapılı bebek arabasıyla beraber kaç tane valiz alabilir?

 
1 Çocukla  belki idare edersin ama 2 çocuk çok zor 380L Birde tam boy stepne varsa  çok kötü   /  Passat - Octavia  gibi  560 - 610 L Arası  Kapasiteli araçlara bakın 

 
Yetmez 😁

Bebek arabasi ve kaç Bavul mu :)  Belki Puset'le bavul olur, yada yer tasarruflu stepne ile orta boy bavul.ve bide kabin bavul olabilir.

606456DE-039C-4CC0-8591-93461300AB6C.jpeg

6C2893AA-ABD2-4B80-9EEE-D6D8FE01D801.jpeg

 
Tek kullanan birisi olarak bazen bana yetmiyor.Yedek ayakkabı-kıyafet, mont, spor çantası, 2 sandalye ve üzerine market alışverişi olunca tamamen olmasada bagaj doluyor.

 
1 cocukla yetiyor ama 2 cocukla zor.

1 cocukla gerekirse arka koltuğun 60lık kısmını yatırıp büyük bir bagaj yapıyorsunuz, fakat 2 tane cocuğu oto koltuğu ile bağlayınca bu imkanda kalmıyor.

cok zorlanırsa port bagaj v.s. idare edilebilir ama imkan varsa 2 cocuk için farklı bir araca geçmeniz daha iyi olur.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar yazmışlar zaten ekleme olması açısından yazayım, Tek çocukla sıkıntı yok rahat rahat kullanabilirsiniz. Fakat iki çocuk ve eşyaları (+) baba ve annenin eşyaları ile birlikte kesinlikle yetersiz kalıyor. Sığar gibi duruyor fakat maalesef 

 
Tesekkür ederim arkadaşlar cevaplar için peki en az kaç litre bagajlı araç almalıyım?

 
Tesekkür ederim arkadaşlar cevaplar için peki en az kaç litre bagajlı araç almalıyım?
litre önemli tabi ama kullanışlılığa da dikkat edin. firmaların verdiği teorik bagaj boyut bilgileri pratikte geçerli olmayabiliyor.

passat, octavia, tiguan, jetta gibi araçlar işinizi görecektir. 

 
İki çocuğum var biri 4 yaşında biri 6 aylık. Stepne yok suan pandizot alt seviyede. Bagajda sürekli İnglesina bebek arabası var (kısmen küçük), 2 büyük 1 küçük kamp sandalyesi var buna rağmen kenara köşeye birseyler sığıyor. Uzun tatile giderken on koltuğa valiz ve bilimum eşyalar koyarak arac yeterli oluyor. Ama ikinci çocukta oto koltuğuna geçince nasıl olur bilmem 🙂

tabi ki gönül ister range Rover discovery olsun ama suan golf u bile kaybetmeyelim gözüyle bakıyoruz :)  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@erkan163 hocam mümkünse arabanın içinde bavul çanta küçük poşet turşu bidonu vb şeyler görmek istemiyorum polodan dolayı bunları kucakta taşıdıgımız bile oldu omzumuzda halı bile götürdük😂

 
Yetmiyor hocam yanı çocuğun eşyalarını geçtim ki çocuğum araba da kullanmıyor (bebek arabası) ona rağmen sığmıyorduk. Eğer bagaj önemli ise benim için de öyle idi kesinlikle minimum sedan bakın. Ben sedana geçerek çözüme ulaştım. 

 


Geri
Üst Alt