Golf 7'den 308'e geçilir mi ?


Han78

Üye
Katılım
29 Kas 2018
Mesajlar
98
Tepkime puanı
25
İsim
Seçkin
İyi akşamlar 2014 54 bin km'de 1.2 manule comfortline aracım var otomatik ihtiyacı olduğu için değişirmeyi düşünüyorum.Kendi aracımı 190-200 arası satıp 245-250 gibi 308 bulunuyor 1.2 style tech modeli hem aracıma göre artısı şanzıman,cam tavan, hayalet ekran sizce golfü aratır mı kullanan varmı aranızda sağolun şimdiden.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de merak ediyorum kullanıp deneyimleyen var mıdır?

Sadece cam tavanın açılamıyor olması can sıkıcı..

 
Hic binmedim test etmedim ama ben tipini beğeniyorum

Gecip denenebilir baktiniz mutlu etmiyor tekrar daha genc dsg golf e gecersiniz

 
İyi akşamlar 2014 54 bin km'de 1.2 manule comfortline aracım var otomatik ihtiyacı olduğu için değişirmeyi düşünüyorum.Kendi aracımı 199-200 arası satıp 245-250 gibi 308 bulunuyor 1.2 style tech modeli hem aracıma göre artısı şanzıman,cam tavan, hayalet ekran sizce golfü aratır mı kullanan varmı aranızda sağolun şimdiden.
199-200 arasi, iyiymiş 😀

 
@HONEY Dsg çok hızlı güzel ama korktuğum bir şanzıman alırken o yüzden manuel almıştım golfü şimdi eş durumundan otomatik ihtiyaç oldu o yüzden yoksa memnunum arabamdan. Birde aracımın üstüne 50-60bin ekleyip sıfır almak mantıklı geliyor biraz o kafamı çeldi. Sıfır golf almak istesem 200 daha eklemem lazım.

 
Şirket aracı olarak 1.5 dizel motorlu olanı kullandım. Yani style tech olan versiyon daha dijital daha yeni benim kullandığım bir önce versiyon ve eat6 olan şanzımandi. Çok memnundum süspansiyonlar güzel yol tutuş iyi. Malzeme kalitesi olarak ta iyi idi. Yeni versiyon Eat8 geliyor style tech donanım yeterli aracinizdan cok daha dolu oluyor. Alure vardi sanırım üst paket onda farlar felanda LED oluyordu. Pejonun bence Suw ailesinden sonra alinip binilecek aracidir. Yakit konusunda benzinlisi nasildir bilmiyorum ama dizel kokluyor. 

 
Golfte bulduğunuz birçok şeyi bulamayacaksınız diye tahmin ediyorum, 308 in bir önceki modelini kullanan biri olarak.

 

@Han78 Amaç eş durumuysa, +50 bin lirayla da alınabiliyorsa bence geçilir. Hem sıfır arabanız olacak hem de otomatik olacak. Zaten uzun süredir bu aracı kullanıyorsanız, otomatik vitese geçtikten sonra gözünüz diğer oyuncakları görmeyecek. Golf’ten Golf’e geçiş olsaydı yorumum farklı olurdu ama en azından 50 bin liraya elinizdeki malı sıfıra çevirmiş olacaksınız ve beğenmediğinizde başka bir modele geçişiniz daha kolay olacak. Style Tech paket detayını bilmiyorum ama yeni Peugeot’larda teknolojik aksesuarlar biraz daha fazla oluyor. Golf’ün yeri ayrı, aratmaz diyemem ama bence sıfır araç hissiyatı için bile değişikliğe değer.

İstanbul’daysanız Tiktak diye dakikalık araç kiralayabildiğiniz bir uygulama var, portföyünde otomatik 308 de var. Kiralayıp istediğiniz gibi deneyimleyebirsiniz. Scala’yı da yakından görmenizi tavsiye ederim. 

 

Geri
Üst Alt