Animasyonlu Led Stop..


Güzel çok ta yakışıyor fakat tam bu model olmasa da Türkiye de satılan led stopların bazılarında vs yanmama problemi olabiliyor köşelerde dikkat etmek lazım ilerde sıkıntı yaratabilir

 
Ben de kayar ledli stop almayı düşünüyorum. Hangi ürünü tavsiye edersiniz. ?

 
Baya başarılı bence. Bagaj kapağı açılınca senkron kayması da çok mühim değil gibi. Tek göze batan şey sinyal ledi tam sönmeden animasyon başlıyor. Audilerdeki gibi bekleyip yansa muhteşem olurmuş

 
@ogzogz Türkiye gelen led stoplara bak bide bunlara bak gerçekten çok enterasan sırf sürümden kazanmak içinmi bize dandik geliyor anlayabilmiş değilim replika led stop gördüğümde gözlerim kanıyor. Atmış olduğunuz videoda homojenlik ve kaportaya cuk diye oturmuş stoplar.

 
[mention=3244]ogzogz[/mention] Türkiye gelen led stoplara bak bide bunlara bak gerçekten çok enterasan sırf sürümden kazanmak içinmi bize dandik geliyor anlayabilmiş değilim replika led stop gördüğümde gözlerim kanıyor. Atmış olduğunuz videoda homojenlik ve kaportaya cuk diye oturmuş stoplar.
Orjinal den bile daha iyi homojen yaniyor


Bagajda ne guzel abur cubur var
IMG_8118.jpg
 
Harika be ya bunlar.  ellehem kodlama ile oluyordur.

bağaj kapağının açılmasıyla sönen stop lambaları kodlaması güzel olmuş. MK7 lerdeki gibi. bir de şu emniyet kemerini de eskisi gibi yapsalar kemer takılmadıkça el freni inmese.

 


Geri
Üst Alt