Ankara İçin Servis Önerisi


Volkan9006

Yeni Üye
Katılım
18 Ara 2015
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Yaklaşık 700 km sonra aracımın ilk bakıma girecek.İlk vw aracım olduğundan ve servisleri hakkında bilgim olmadığından sizlerden tavsiye almak istedim.Sizce hangi yetkili servise götürmeliyim ve yaklaşık olarak 15 bin bakım ücreti nedir? (Araç 1.6 tdı)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam hangi ilde oldugunuzu belirtirseniz daha kolay yardimci olabiliriz ayni zamanda forumda servis tavsiye basligi vardi kucuk bir aramayla bulabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

 
@Volkan9006 Hocam Ankara'da sanırım, İstanbul için konu mevcut ancak Ankara için bulunmuyor, müsade ederseniz konu başlığını "Ankara İçin Servis Tavsiyesi" yapalım, böylece Ankara içinde konumuz olmuş olur, ek olarak ilgili yere taşıyorum konuyu

 
Hocam ankarada yaşıyorsanız öncelik etimesgut ve eskihisar çok zorda kalırsanız çankaya dizel üniteler için bakım ücretleri hakkında bi bilgim yok. Benim aracım benzinli bakımını eskihisar'da yanlış hatırlamıyorsam 525 tl ye yaptırmıştım ve bakımın başından sonuna kadar aracın başındaydım.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Birde servis bakım randevusunu int, üzerinden alırsanız %5 lik bir indirim söz konusuydu aralık ayında

Sent from my iPad using Tapatalk

 
Günaydın değerli arkadaşlar,

Aracımı 45.000 km bakımına götürmek istiyorum. Ankara'da hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz? Bir de, yakın zamanda fiyat alan oldu mu acaba?

Önerileriniz için teşekkür ederim.

 
Yetkililerin alayı ayni, fazla dusunmeye gerek yok. Kendinize yakın olana goturun. Alti ustu yag filtre degiscek zaten..

 

Geri
Üst Alt