Detaylı Dış Temizlik Mekan Önerisi


ycetin

Katılımcı Üye
 
Katılım
7 May 2018
Mesajlar
770
Tepkime puanı
759
İsim
Yasin Çetin
Arkadaşlar Merhaba,

Aracım için aşağıdaki işlemleri yaptırmayı planlıyorum. Bana güvenilir bir yer önerebilir misiniz? Lokasyon istanbul/beylikdüzü ama avrupa yakası’nda heryer olabilir.

*Demir tozu ve kil temizliği

*Pasta Cila

 
@ycetin Demirtozu ve kil temizliğini kendiniz yapabilirsiniz aslında, herkesin yapabileceği çok basit bir işlem. Cila kısmının da benzerlerini uygulayabilirsiniz ama pasta konusunda aracın ne kadar ihtiyacı olduğunu bilemediğimden bir şey diyemem. Çok çizikse ustası yapması gerekir, az çizikse yine kendiniz deneyebilirsiniz vs. Mekan önerisi olarak Anadolu Yakası’nda forumda da kabul görmüş 3-4 yer söyleyebilirim ama Avrupa Yakası’ndakilere hakim değilim. 

 
İstanbul Anadolu yakası için Detailing Dükkanı 216'yı önerebilirim. İşini severek yapan, işine yatırım yapmaktan kaçınmayan bir işletmecisi var, sadece bir tanışıp, görüş de alabilirsiniz.

 
@yunusaktas91 Anadolu yakasi icin tavsiye alabilirim hocam
Hocam seçenek çok ama Detailing Dükkanı 216 ve Tokyo Garage’dan memnun olmayanı duymadım. Forumda arama bölümüne bu isimleri yazıp aratırsanız direkt kullanıcı deneyimlerini okuyabilirsiniz. 

 

Geri
Üst Alt