Volkswagen’in ilk SUV coupe modeli Yeni Taigo 2022'de Türkiye'de!


33hasan33

Katılımcı Üye
 
Katılım
11 May 2018
Mesajlar
640
Tepkime puanı
303
Konum
Tarsus / Niğde
İsim
Hasan
Volkswagen’in ilk SUV coupe modeli Yeni Taigo 2022'de Türkiye'de!

Daha önce tasarım eskizlerini paylaştığımız, Volkswagen'in Avrupa pazarındaki ilk SUV coupé modeli gün yüzüne çıktı! Yeni Taigo, crossover (CUV) gövde tasarımı ve yüksek oturma pozisyonuyla sınıfının karekteristik özelliklerini taşırken, günlük kullanım için sunduğu bir çok kişiselleştirilebilir ve dijital özellikleriyle de geniş bir kitleye hitap ediyor.
 
Arka koltuklarda tavan yüksekliği kısıtlanmadan, coupé bir otomobil gibi geriye doğru eğimli olarak tasarlanan Yeni Taigo, Volkswagen'in MQB-A0 platformu üzerine inşa edilen Polo ve T-Cross modellerinden sonra bu şasi üzerinden geliştirilen 3. model olarak öne çıkıyor.

Çok sayıda yeni nesil sürüş destek sistemleriyle tüm yolcular için yüksek konfor ve güvenlik sunan Yeni Taigo’nun, 2022 bahar aylarında Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

4,26 metrenin hemen altında uzunluğa sahip Yeni Taigo, Life, Style ve R-Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesinde satın alınabilecek. 1.0 lt 95 PS ve 100 PS güç üreten 2 adet 3 slindirli, 1.5 lt 150 PS güç üreten bir adet 4 silindirli olmak üzere, 3 farklı yüksek verimli benzinli motor seçeneklerine sahip olan SUV, tasarruflu ve düşük emisyonlu TSI benzinli motorlarıyla, çevre dostu araçlara geçiş sürecinin önemli temsilcilerinden biri oluyor.
 
İspanya’daki Pamplona tesislerinde üretilecek olan Volkswagen’in ilk SUV coupe modeli Yeni Taigo, öncelikli olarak 28 Avrupa Birliği ülkesi, Güney Afrika ve Türkiye’de satışa sunulacak.

E9196658-870D-4A5C-AAC3-B72A0123ACA6.jpeg

 
Kim bilir ne kronik sorunları olacak 

Dışı seni yakar içi beni...

Plastik malzemelerle dış güzellik çöp olmasa bari t-roc gibi 

Yine de ne olursa olsun su anda gelse 500 u rahat var 

2022 deniyorsa ufak enflasyon gelir 700 gibi uygun fiyata sunulur sanırım 

Durmak yok yola devam ekonomi uçuyor...

 

Geri
Üst Alt