2013 1.2 TSi golf 7 aracıma 15” orjinal jantlarını satıp 17” dijon almak istiyorum faydası zararı ne olur


Ahmtozztrk

Yeni Üye
Katılım
22 Haz 2021
Mesajlar
10
Tepkime puanı
3
İsim
Ahmet
Söylediğim gibi 15 den 17ye geçmek istiyorum bana yararı zararı ne olur ortalama lastiksiz 3000 tl ye sahibindende ortalama iyi bi dijon bulabiliyorum lastikleri sıfır takmayı düşünüyorum önerileriniz nedir şimdiden teşekkür ederim 

 
@Ahmtozztrk Oncelikler merhaba, forumda kendinizi tanitmaniz faydali olur :)

Bu konu defalarca ayrintilariyla tartisildi, aratirsaniz fazlasiyla bilgiye ulasirsiniz. Konu acmadan aratip okumak önemli...

 
@Ahmtozztrk Hocam 15'' jantlı hiç araba kullanmadım ama 17'' zaten orjinal ekipman bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

 
@Ahmtozztrk konfor kaybı yasayacaginiz kesin, ben 16'dan 17'ye yaşadım ki 15'den geçişde daha fazla olacaktır, yumusak bi lastik almaya bakin.

 
15'ten 17'ye geçtiğinizde hissedilir bir konfor farkı olacaktır, ama görüntüsü gerçekten güzelleşiyor aracın :)  Bence değer. Lastik olarak da bir üst mesajdaki arkadaşın dediği gibi yumuşak bir lastik alıp konfor kaybını en aza indirgeyin. Biraz pahalı ama Michelin Primacy 4 veya Nokian Powerproof olabilir.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konu herzaman tartışılır.  Benim fikrim , kesinlikle ve kesinlikle değer geçmeye 17 ye. Arabanın görüntüsü bambaşka oluyor. 18 durban ı, michelin ile kullanıyorum. Geçenlerde  benim araç ile aynı renk bir araç yan yana geldik. Onda 16 jant vardı. 18 in güzelliği tartışılmaz. Sizde 15 den 17 ye geçerken, illa ki konfor kaybı olacak. Bozuk yollarda biraz daha dikkatli olacaksınız. Fakat, arabada güzelleşecek. 

 

Geri
Üst Alt