Bluetooth Ses Sorunu


kissofh3ll

Yeni Üye
Katılım
19 Haz 2020
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
İsim
Burak
Selamlar 2015 Golf 7 aracımda telefonda bluetooth ile müzik dinlerken sorun yaşıyorum. Çevrim içi ya da dışı fark etmeksizin spotfiy,youtube music vs gibi uygulamalardan anlık donmalar oluyor. Telefonum Iphone 11. Daha önce samsung s8 plus kullanıyordum hiç böyle bir sorun yaşamadım. Telefonu unut diyip tekrar kurulum yaptım vs ama olmadı. Böyle sorun yaşayanlar var mı aramızda?

 
tekrar başka bir telefonda deneyin problem yapmıyorsa medya oynatıcısında sorun olduğunu düşünmüyorum. aktarma ile ilgili problem var sanki. yazılımsal boyutta olabilir. aklıma gelen nedenleri aşağıda belirtiyorum. 

- ortamda bluetooth yayınını bozan parazit olabilir, telefonu medya oynatıcısına yaklaştırıp deneyin. 

- telefonun fazla kaynak(cpu, ram) kullandığı durumlarda da gecikme yapabilir. arkaplan da çalışan uygulamalarını kapatın.

- hotspot devre dışı bırakın (internet paylaşımı)

- bluetooth ve wi-fi aynı frekans bandını kullanmakta, wi-fi yoğunluğu var ise bu durumda da sorun yaratır.

- hem medya oynatıcısının hem ios'un güncel olduğundan emin olun.

 
teşekkürler bluetooth özellikli kol saatim var belki o parazit yapıyordur onu kapatıp deneyim bugün tekrar.

 
Bu dediğiniz sorunu yaşayan birkaç kişiden biride benim radyo çalarken herhangi bir takılma yok fakat Bluetooth ile müzik dinlerken anlık bir donma oluyor Aslında bu donma da arka planda müzik devam ediyor. Medya ünitesinin Bluetooth modülünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yeni üst bir versiyon yazılım atıp denemek gerek. 

 

Geri
Üst Alt