Hasar onarımı


Furkan34

Yeni Üye
Katılım
20 Nis 2018
Mesajlar
7
Tepkime puanı
3
İsim
Furkan
Arkadaşlar herkese iyi günler hafta sonu aracıma çarpıp polise tutanak tutturmuşlar gittim tutanağı aldım kasko sigortadan yaptıracağım bir kaç yere gittim sordum kimisi çamurluk olmaz kapı olur diyor kimisi kapı olmaz çamurluk olur diyor bazı yerler ikiside değişsin diyor anadolu yakası bunu güzel yaptırabileceğim yer var mı ?

30C8E067-D837-4F9A-BE39-55D8DE12E9F0.jpeg

1E8FA06D-BF80-453E-9DC5-C11CE07D4C1B.jpeg

12E9B52A-C79B-4024-A90E-3E3023EEC9DF.jpeg

 
Geçmiş olsun.

Ben birşey diyemiyorum bu durumlarda pek.

Ama geçmişte buna benzer hasarların göçük düzeltme ile bir miktar iz kalarak halledilebildiğini görmüştük.

Boyanacaksa da sağlam bir yer bulmalı.

Yetkili serviste 2 parçanın değişimi daha temiz sonuç verecektir elbette, titiz biriyseniz bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.

Elbette hasar kaydı biraz fazlaca işlenecektir.

Tekrardan çok geçmiş olsun

 
Bende servis tercih edip , değer kaybı alma yolunu tercih ederdim.

Geçmiş olsun bu arada.

 
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Buradan bakınca kapı biraz zorlar ama ikisi de olur gibi görünüyor. Göçükçüler kasko ile çalışıyor mu bilmiyorum ama ben olsam önce iyi bir ustaya gösterirdim. @Savatage hocanın Avrupa yakasında meşhur bir göçükçüsü vardı ama ismini hatırlayamadım. 

 
Öncelikle boyasız göçük giderme yöntemini deneyip olmazsa düzeltilip boyanmasını tavsiye ederim. Yetkili serviste değişim yaptırmak yüksek meblağ hasar kaydına yol açar ve ileride satarken size engel olabilir. Geçmiş olsun.

 
Kasko olmasaydı iki parça da düzeltilip boyanabilecek durumda ,çamurluk boyasız göçük tamiri de olabilir bence ama kaskadon karşılanacaksa direk değişim verirler,arkadaşların söylediği mantıklı kaskodan değişim + değer kaybı mantıklı.Allah beterinden saklasın geçmiş olsun.

 
Oncelikle gecmis olsun. Bence yetkili servise gidip ustalara araci gostermek lazim. Camurlugu belkide gocuk duzetme yaparlar, illa degisim yapilacak diye dusunmemek lazim. Kendi aracimin camurlugun ucundaki eğrilmeyi ve kasmayi servis boyasiz duzeltti. Kesinlikle olmaz degisim derlerse o zaman dusunursunuz. Tabiki disarida iyi bir usta 2 parcayi da duzeltir ama biraz izi kalsa bu sefer de can sıkar. Serviste en azindan bir parcayi gocuk duzeltme ile cikarabilirseniz sanki ideal onarim olur gibi. Boyle bir durumda da tramer kaydinda olusacak 7-8 binlik bir fark bu aracin değerini ne kadar dusurebilir ki. Örneğin 230 satacagina 225'e satarsin. 

 

Geri
Üst Alt